Muğla'da eşini katleden caninin ifadesi ortaya çıktı

Muğla'da eşini katleden caninin ifadesi ortaya çıktı

Neşe Gülmüş'ün katili Vedat Gülmüş göz altında. İşte ifadesinde yaptığı açıklamalar...

Muğla'da yaşanan korkunç bir olayda, 4 çocuk annesi Neşe Gülmüş, sokak ortasında kocası Vedat Gülmüş tarafından vurularak öldürüldü. Olay, dün saat 20.00 sıralarında Ortaca ilçesine bağlı Terzialiler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, çift arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan tartışma sokak ortasında büyüdü. Tartışmanın ardından Vedat Gülmüş, ruhsatsız bir tabanca ile eşinin başına ateş etti. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ancak Neşe Gülmüş, olay yerinde hayatını kaybetti.

katil vedat gülmüş

Katil zanlısı Vedat Gülmüş, cesedin başında bekleyerek kimseyi yaklaştırmadı. Ancak polis ekipleri tarafından ikna edilerek gözaltına alındı. Yapılan incelemelerin ardından Neşe Gülmüş'ün cansız bedeni Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polisteki ifadesinde, Vedat Gülmüş eşinin kendisini aldattığını iddia etti ve bu nedenle cinayeti işlediğini ileri sürdü. Mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

neşe gülmüş katili vedat gülmüş

Olay, çevrede büyük şok ve üzüntü yaratırken, Gülmüş çiftinin yakınları ve mahalle sakinleri tarafından büyük bir şaşkınlıkla karşılandı. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve adaletin sağlanması için gerekli adımların atılacağını belirtti.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.