Müge Anlı'da şok itiraf: Çocuklarını kaçırıp öyle bir yerde saklamış ki...

Müge Anlı'da şok itiraf: Çocuklarını kaçırıp öyle bir yerde saklamış ki...

ATV ekranlarında haftanın her günü izleyiciyle buluşan Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert programında hiç kimsenin beklemediği bir gelişme yaşandı. Çocuklarını bulmak için Müge Anlı'ya ulaşan anne, 2 hafta öncesinde boşanma aşamasındaki eşini hedef gösterdi. Babanın canlı yayınlanan itirafı ise herkesi şok etti.

ATV ekranlarının izlenme rekorları kıran Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programı haftanın her günü aynı saatte izleyiciyle buluşuyor. Ünlü sunucu Müge Anlı'nın sunduğu programda yine şok olaylar yaşanıyor.

Konya`da ikamet eden 12 yaşındaki C.A. ile 14 yaşındaki S. A. adlı kardeşlerin 13 Ekim günü ortadan kaybolduğu ortaya çıktı. Çocuklarını arayan anne K. D., çocuklarını bulabilmek adına Müge Anlı`dan yardım talebinde bulundu. Anne K.D., çocuklarının kaybından eski kocası B.A.'yı sorumlu tutarken, boşanmaya hazırlanan eşi Y.D. ise günlerce yaşam belirtisi göstermeyen çocuklarını canlı bulmanın imkansız olacağını canlı yayında itiraf etti.

Müge Anlı'da şok itiraf Çocuklarını kaçırıp öyle bir yerde saklamış ki

Programın sunucusu Müge Anlı, Niğde Bor'da yaşayan çocukların biyolojik babası eski eşi B.A'yı canlı yayına aldı. B.A.'nın rahat tavrına ve çelişkili ifadeleri karşısında şaşkına uğrayan Anlı, çocukların babası B.A. tarafından kaçırıldığını itiraf eden ihbarcıyı ulaştı.

"VELAYETLERİ ALIRSAM ÇOCUKLARI GERİ VERİRİM"

Çocuklarını kaçırdıktan sonra çöp konteynerinde sakladığı öne sürülen baba B. A. canlı yayında Müge Anlı`ya bir itirafta bulundu. B. A., “Madem herkes endişeli anlatayım. Anneleri çocuklarına bakmıyor. Kızım S.A. beni aradı. İkisi daha sonra Aksaray çıkışına gittiler. Çocuklar şu anda Afyonkarahisar'da. Onların velayetini alırsam çocukları geri veririm." dedi

Müge Anlı'da şok itiraf Çocuklarını kaçırıp öyle bir yerde saklamış ki

GÖZALTINA ALINDI

Baba B.A.'nın itirafının ardından canlı yayınlanan program sırasında Niğde İl Emniyet Müdürlüğü çocuk şube müdürlüğü ekipleri harekete geçti. B.A. canlı yayın sırasında tutuklanarak polise götürüldü. Annre K.D. ile yakınları, çocuklarının hayatta olduğu haberini duyunca rahat bir nefes aldılar.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.