Milyoner'in birincisi Rabia'ya müjdeli haber: İş insanından alkışlanacak hareket

Milyoner'in birincisi Rabia'ya müjdeli haber: İş insanından alkışlanacak hareket

ATV ekranlarının sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasına katılan Rabia büyük ses getirirken yüzleri güldüren haber geldi. Rabia Birsen Göğercin'in koluna ne olduğu ve güzel haber belli oldu.

Ankara'da protez üretimi yapan 53 yaşındaki Kırşehirli iş insanından yüzleri güldüren haber geldi. Milyoner programından 1 milyon TL kazanan Rabia Birsen Göğercin'in estetik protez kol masrafını ücretsiz karşılayacağını duyurdu.

Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasına hayat hikayesiyle dikkatleri çeken Rabia'nın hayvanları çok sevdiği ve protez kolunun bakımına ihtiyaç duyduğunu belirterek bu parayla kendisine ve hayvanlara yardım edeceğini açıkladı. İş insanı Mustafa Düğer, Göğercin'in estetik protez kol masrafını ücretsiz karşılayacak.

Rabia'yı televizyonda izleyen iş insanı bir baba olarak etkilendiğini belirterek benimde onun yaşında kızım var, protez kullandığını gördüm. Çok etkileyici konuşması olurken kendisi tarafından ücretsiz bir şekilde karşılanacağı iletildi.

rabia protez kol

2-3 AY SONRA TESLİM EDİLECEK

Rabia Birsen Göğercin ile görüşmeler yapan Düğer, bizimle buluştuğu anla beraber elinin ölçüleri alınarak protezin yapımına başlanır. Estetik olmasından ötürü çok hassasiyet ve özen gösterilmesi gerektiğinden yapım süresi 2-3 ay süreceği belirtildi. 60 ülkeye protez dalında ihracat yaptığını belirten iş adamı bu kadar mutlu ve huzurlu olmayacağını açıkladı. 

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.