Milli Takım için Sacha Boey kararı: Beklenen açıklama geldi

Milli Takım için Sacha Boey kararı: Beklenen açıklama geldi

Galatasaray forması giyen Sacha Boey'in Fransız ekibine seçilmemesini futbol dünyası büyük bir sürpriz olarak nitelendirildi. Başarılı futbolcunun ismi hem Türkiye'de hem de Kamerun milli takımında anılırken, Kamerun cephesinden de son hızla bir açıklama yapıldı.

Sacha Boey'in milli takıma seçilmesi birçok kişi tarafından heyecanla bekleniyordu. Fransız ekibine seçilmeyen yıldız oyuncunun oldukça üzüldüğü ve diğer seçenekleri düşünmeye başladığı bildirildi. Kamerun cephesinden ise Sacha Boey hakkında flaş bir açıklama yapıldı.

KAMERUN'DAN AÇIKLAMA

Milli Takım için Sacha Boey kararı

Kamerunlu teknik direktör Rigobert Song, sahanın sağ bek pozisyonuna birkaç isimle görüştüğünü açıkladı. Song, açıklamasında şunları söyledi: "Sağ kanatla görüşmelerimiz devam ediyor. Sacha Boey de o isimlerden biri. Bazen stoper olarak sağ kanatta oynuyorum. Aynı refleksleri taşımıyorsunuz ama yine de oynayabilirsiniz. Bir sağ bek dinamizmine sahip olmasa bile Castelletto'nun rolünü iyi oynadığını düşünüyorum. Daha etkili defans oyuncuları istiyoruz fakat o da iyi oynuyor. Onun performansından memnunum"

MONTELLA'DAN SACHA BOEY HAKKINDA AÇIKLAMA

Letonya maçı öncesinde milli takım antrenörü Vincenzo Montella'ya "Sacha Boey'i milli takım kadrosuna almayı düşünür müsünüz?" şeklinde bir soru soruldu. İtalyan teknik adam ise soruyu “Ben her zaman gerçek şeylerden konuşurum. İyi bir futbolcu fakat FIFA kurallarını iyi biliyorsam bir futbolcunun kimliğini değiştirmesi 5 yıl alır. 2 yıldır Türkiye'de. Zamanı gelince değerlendireceğiz" diye yanıtladı.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.