Meteoroloji'den birçok ile uyarı geldi: Sağanak yağış başlıyor

Meteoroloji'den birçok ile uyarı geldi: Sağanak yağış başlıyor

Bölgelere göre MGM tarafından çeşitli uyarılar gelmeye devam ederken kuvvetli yağış gelirken tarih ve saat verildi. Yalova, Bursa, Zonguldak, Bartın ve Kastamonu'da oturanlara özellikle uyarılar yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü akşam saatleriyle Marmara'da yerel kuvvetli sağanak yağış için tahminler yapılırken olumsuzluklara karşı uyarılar geldi. Marmara'da görülecek sağanak yağışlar, bölgenin doğusunda gece ve yarın sabah saatlerinde etkisini artıracak.

DOĞU KARADENİZ'E SERT UYARI

MGM verilerine bakılarak yarın öğle saatleriyle yaşanacak sağanak ve yer yer gök gürültülü yağışların Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin kıyılarında kuvvetli olması beklenirken ani sel ve su baskını yaşanmasına karşılık tedbirler alınması yönünde uyarılarda bulundu.

MGM sert uyarı

Sağanak yağışların Zonguldak ve Bartın çevresinde Kastamonu kıyı kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde pus ve sis görüleceği yönünde tahminler yapıldı. MGM açıklamalarıyla son değerlendirme üzerine yarın sabah ilk saatleriyle beraber Batı Karadeniz kıyı bölgelerinde sağanak ve gök gürültülü yağışlar bekleniyor. Kıyılarda yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalarla olumsuzluklar için tedbirler alınması gerekiyor. 

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.