Mersin'de kan donduran cinayet: Müşterisini tüfekle vurarak öldürdü

Mersin'de kan donduran cinayet: Müşterisini tüfekle vurarak öldürdü

Mersin'de Mehmet Bozdoğan köpeğinin muayene ücretine karşı çıkınca tüfekle öldürüldü. İşte detaylar...

Mersin'de yaşanan korkunç bir olay, muayene ücreti tartışması nedeniyle kanlı bir sona evrildi. 31 Ekim tarihinde merkez Yenişehir ilçesinde meydana gelen olayda, bir veteriner kliniğine giden Mehmet Bozdoğan, köpeğinin muayene ücreti konusunda köpek eğitmeni G.Ö. ile aralarında bir borç-alacak meselesi yaşadı. Tartışma kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında G.Ö., olayın daha da tırmanmasına neden olan dehşet verici bir harekette bulundu. Pompalı tüfekle donanmış olan G.Ö., tartışmanın ortasında Bozdoğan'ı vurarak ağır yaraladı. Ardından kaçan G.Ö., olay yerinden uzaklaştı. Bozdoğan ise kanlar içinde kalarak çevredekilerin hemen polis ve sağlık ekiplerine haber vermesiyle hastaneye kaldırıldı.

mersin tüfekli muayene

Ancak tüm çabalara rağmen Bozdoğan kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi. Olayın ardından, G.Ö.'nün yakalanması için başlatılan çalışmalar hala sürdürülüyor.

Bu dehşet verici olay, Mersin'de köpeğin muayene ücreti nedeniyle yaşanan bir alacak-verecek meselesi sonucu ortaya çıktı. Soruşturma devam ederken, şehirdeki insanlar bu trajik olayın şokunu yaşıyor.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.