Mağlubiyetin ardından Rıza Çalımbay ile yollar ayrıldı

Mağlubiyetin ardından Rıza Çalımbay ile yollar ayrıldı

Beşiktaş, Alanyaspor karşısında alınan mağlubiyetin ardından Rıza Çalımbay ile yolların ayrıldığını duyurdu.

Beşiktaş Kulübü'nden beklenen resmi açıklama sonunda geldi ve takımın başındaki teknik direktörün Rıza Çalımbay'dan ayrıldığı duyuruldu. Alanyaspor'a karşı alınan mağlubiyet, Beşiktaş'ın kötü performansının bir yansıması olarak değerlendirilirken, yönetim kurulu toplantısı sonrasında alınan bu kararın, taraflar arasında varılan bir anlaşma çerçevesinde gerçekleştiği açıklandı. Rıza Çalımbay'ın sözleşmesindeki süreyi tamamlamaması adına alınan bu kararın, 27 Aralık 2023 tarihine kadar geçerli olacağı ifade edildi.

Rıza Çalımbay

Beşiktaş Kulübü'nün resmi açıklamasında, "Efsane kaptanımız ve futbolcumuz Sayın Rıza Çalımbay’a tüm emekleri için teşekkür ederiz." ifadesi kullanılarak Çalımbay'a duyulan teşekkürler dile getirildi. Açıklamada, bu kararın alınmasındaki temel amaçların başında, Rıza Çalımbay'ın daha fazla yıpranmamasını sağlamak olduğu belirtildi.

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Rıza Çalımbay'ın ikinci dönemindeki performansına dair istatistiklere de yer verilen açıklamada, 7 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde ettiği bilgisi paylaşıldı. Bu sonuçların ardından takım yönetimi, teknik direktörlük pozisyonunda değişiklik yapma kararı alarak, Beşiktaş'ın gelecekteki performansını etkileme yoluna gitti.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.