Komşusu tarafından 26 yıl esir edilen adam böyle kurtarıldı

Komşusu tarafından 26 yıl esir edilen adam böyle kurtarıldı

1998 yılından beri kayıp olan adam yıllar sonra kapı komşusunun bodrumunda bulundu! Komşunun adamı kaçırma sebebi ise duyanları şok etti. İşte ayrıntılar...

1998 yılında gizemli bir şekilde kaybolan Ömer Bin Omran, neredeyse 26 yıl sonra Cezayir'de şok edici bir şekilde bulundu. Omran, ailesinin evinden sadece 100 metre uzaklıkta, komşusunun bodrumunda yaşatıldığı ortaya çıktı. Olay, Cezayir basınında geniş yankı uyandırdı.

Omran'ın kurtuluşu, hafta sonu gerçekleşti. Komşusunun evinin bodrumunda, samanla kaplı bir zemin altındaki bir tür koyun ağılına benzeyen bir ortamda bulundu. Kurtarılma anına dair görüntüler, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve olay ülke genelinde büyük şok ve merakla takip edildi.

Djelfa Başsavcılığı'na göre, Omran'ı kaçırdığı iddia edilen 61 yaşındaki yalnız yaşayan adam gözaltına alındı. Şüphelinin, bir paylaşımda kardeşinin kaçırılma olayına karıştığını öne sürmesinin ardından, müfettişlere kurbanın ailesi tarafından ihbarda bulunulduğu belirtildi. Ulusal Jandarma, soruşturmayı yeniden başlatarak, adamın evinde gizlenmiş bir kapak bulana kadar detaylı araştırmalar yaptı.

yıllardır aranan adam bulundu

Omran'ın hem fiziksel hem de psikolojik tedavi için bir tıp merkezine götürüldüğü, ismi açıklanmayan şüphelinin ise yargılanacağı açıklandı.

Ancak olayın daha da ürkütücü bir boyutu var. Cezayir haberlerine göre, Omran'ı kaçırdığı iddia edilen kişi aynı zamanda köpeğini öldürmekle de suçlanıyor. Köpeğin cesedi, Omran'ın ailesinin evinin önüne bırakıldı ve hayvanın zehirlendiği ifade edildi.

Bu şaşırtıcı olay, Cezayir'de büyük bir infiale yol açarken, Omran'ın yaşadığı dehşeti ve kaçırılma sürecini aydınlatmak için soruşturma derinleştiriliyor.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.