Kağıthane'deki uyuşturucu baskınında şüphelilerden polise silahlı saldırı: 1 polis şehit düştü!

Kağıthane'deki uyuşturucu baskınında şüphelilerden polise silahlı saldırı: 1 polis şehit düştü!

İstanbul'da uyuşturucu baskınında şüpheliler tarafından polise silahlı saldırıda bulunuldu. Saldırıda 2 polis memuru yaralanırken, ağır yaralanan polislerden Hakan Telli'nin kaldırıldığı hastanede doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak şehit düştüğü bildirildi. Çatışmada biri ölü, ikisi yaralı 3 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Emniyeti'ne bağlı ekipler tarafından Kağıthane’de bulunan bir adrese operasyon düzenledi. Operasyon sırasında şüphelilerin silahlarla karşılık vermesi üzerine çatışma başladı. Çatışmada bazı polis memurlarıyla şüphelinin yaralandığı bilgisi verildi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri geniş güvenlik çemberi oluştururken, bazı şüpheliler olay yerinden kaçtı.

1 polis şehit düştü!

Kağıthane'deki uyuşturucu baskınında şüphelilerden polise silahlı saldırı 1 polis şehit düştü!

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, bölgeye gelen ekiplere, içerideki şüphelilerin baskına girer girmez uzun namlulu silah ve tabancalarla ateş açtığı belirtildi. Açıklamada, bina içindeki şüphelilerce açılan ateş sonucunda operasyonu yürüten polis memurlarından Hakan Telli ve A.Y.Ç.'nin apır yaralandığı belirtilirken, olay yerine intikal eden takviye ekibinin müdahalesi sonucunda D.A. adlı şahsın öldüğü O.A. isimli şahsın yaralı, G.D., K.T. ve A.A. adlı şahısların da sağ olarak ele geçirildiği aktarıldı.

Kağıthane'deki uyuşturucu baskınında şüphelilerden polise silahlı saldırı 1 polis şehit düştü!

Açıklamada, operasyonda yaralanan Hakan Telli isimli polis memurunun kaldırıldığı hastanede şehit düştüğü, yaralı polis memuru A.Y.Ç'nin ise tedavisinin devam ettiği bilgisi paylaşıldı. Şehit polis Hakan Telli'nin bugün saat 11.00'de İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Vatan Yerleşkesi’nde bir tören düzenleneceği ve daha sonrasında ise naaşının, memleketi Tokat'a nakledileceği bildirildi.

Operasyon sırasında şehit düşen Hakan Telli'nin evli ve 2 çocuğu olduüu öğrenildi.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.