İYİ Parti İstanbul ve Ankara için adaylarını belirledi

İYİ Parti İstanbul ve Ankara için adaylarını belirledi

TV100.com yazarlarından Barış Yarkadaş, TV100'ün gündeminde yer alan başarılı programlardan biri olan Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı'na katıldı ve İYİ Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayları ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adaylarıyla ilgili son kamera arkası bilgilerini paylaştı. Yarkadaş, Ali Fatinoğlu'nun adının İstanbul'da da anıldığını söyledi. Yarkadaş, Parti Sözcüsü İYİ Kürşad Zorlu'nun Ankara için öne çıkan bir isim olduğunu da aktardı.

Bizim TV'nin Genel Yayın Yönetmenliğini yürüten Şaban Sevinç, tv100.com yazarlarından Barış Yarkadaş, Yazar ve İletişimci Ferhat Murat ve Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni olarak görevde olan Sinan Burhan, 'Gürkan Hacır'la birlikte Taksim Meydanı' isimli programa konuk olarak katıldı. Programda 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere değinildi.

“ALİ FATİNOĞLU'NUN İSTANBUL BELEDİYE BAŞKANLIĞI ADAYLIĞI DA PROGRAMDA”

İYİ Parti İstanbul ve Ankara için adaylarını belirledi

Barış Yarkadaş, programda belediye başkan adaylıkları hakkında kulis arkası bilgiler paylaşarak konuşmasında, "Meral Akşener, Ali Fatinoğlu'nu Ankara'ya davet etti, görüştüler ve İYİ Parti'nin perde arkasında konuşulanlara göre Ali Fatinoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı da tartışılıyor. Ali Fatinoğlu'nun adı gündemde Gündem var ama henüz bir şey net değil çünkü Buğra Kavuncu'nun adaylığı da tartışılıyor” ifadelerini kullandı.

"ANKARA’DA İBRE KÜRŞAD ZORLU’YA DÖNDÜ GİBİ"

Barış Yarkadaş, konuşmasınuı şu ifadelerle sürdürdü:

"Geçtiğimiz hafta Cengiz Topel Yıldırım'ın isminin Ankara tarafından tartışıldığını söylemiştik. İYİ Parti'de ise Cengiz Topel Yıldırım'a karşı çıkan ciddi bir yapı var. Çünkü kendisi eski bir CHP üyesi. Bu nedenle Ankara'da İYİ Parti için gözler İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu'da olacak gibi görünüyor.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.