İstanbulspor faturayı bu kez ağır ödeyecek!

İstanbulspor faturayı bu kez ağır ödeyecek!

Yılın son günlerinde oynanan süper lig maçlarında sular durulmuyor. Bu kez de İstanbulspor ve Trabzonspor müsabakasında yaşanan olaylar gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar…

Tartışmasız son yılların en hararetli süper lig haftası yaşanıyor. Dört büyüklerden Trabzonspor İstanbulspor ile karşılaştığı maçta büyük şok yaşadı. Detaylar haberimizde…

su

TRABZONSPOR KARŞISINDA SAHADAN ÇEKİLEN İSTANBULSPOR BÜYÜK CEZALARLA KARŞI KARŞIYA

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında İstanbulspor, evinde Trabzonspor karşısında 74. dakikada kırmızı kart gördü. Türkiye Futbol Federasyonu'nun Futbol Müsabakaları Kılavuzu'nda yer alan maddeye göre, İstanbul Spora ağır cezalar verilecek.

Trendyol Süper Lig'de sansasyonel tartışmalar ve olaylar olmaya devam ediyor.

İstanbulspor-Trabzonspor karşılaşması, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın geçen hafta Halil Umut Meler'i darp etmesiyle sekteye uğramıştı ve lig maçı bir hafta ertelenmişti. Maç 1-1'lik eşitlikle devam ederken, Trabzonspor 68. dakikada Paul Onuachu'nun golüyle öne geçerek skoru 2-1'e çıkardı.

VAR incelemesinin ardından golün geçerli olduğuna karar veren İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu sahaya çıktı ve oyuncuları soyunma odasına davet etti. Bazı oyuncular maçın yeniden başlaması için bir süre bekledi ancak sarı siyahlı futbolcular soyunma odasına yöneldi ve maç 74. dakikada sona erdi. Dakikalar içinde engellendi.

İSTANBULSPOR'U BEKLEYEN BÜYÜK CEZALAR

İstanbulspor, Trabzonspor ile mücadelesinden çekildi. Yenilgi, puan kaybı ve ligden düşme gibi cezalarla karşı karşıya kaldılar.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun futbol müsabakalarına ilişkin talimatı şöyle: “Müsabakayı terk eden takım hakkında hükmen mağlubiyet kararı verilmekle beraber ayrıca mevcut puanlarından galibiyet halinde verilen puan kadar puan silinir. Böyle durumlarda ilgili kulüp, hakemlerin masrafları ile diğer masrafları ve karşı takımın zararlarını karşılamak üzere TFF tarafından takdir edilecek tazminatı ödemek zorundadır. Bir sezon boyunca ikinci defa müsabakaya gelmeyen veya sahayı terk eden takımlara hükmen mağlubiyet kararıyla birlikte alt lige düşürülme kararı verilir." İfadeler içerir.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.