İstanbul’da kan donduran olay: Başına tokat atıldı öldü!

İstanbul’da kan donduran olay: Başına tokat atıldı öldü!

İstanbul'da henüz 19 yaşında olan Abdullah Şakun isimli bir genç, arkadaşlarının isteği üzerine uzlaşma görüşmesine gitti. katıldı. Bu sırada çıkan arbedede baş bölgesine tokat atılan genç, birden fenalaştı. Abdullah Şakun, baygın vaziyette yere düşerken çevrede bulunanların da yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Burada tedavi altına alınmak istenen Şakun, doktorlarınb tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Yapılan incelemenin ardından ise gencin ölüm nedeni belirlendi.

İstanbul'un Beyoğlu ilçesine bağlı Halıcıoğlu mahallesinde şok bir olay yaşandı. İddialara göre; 12 yaşındaki Hüseyin Samet Ç. ile 13 yaşındaki Muhammed Sait D. (13), yaklaşık 1 ay kadar önce bilinmeyen bir nedenle parkta tartışmaya girdi. Çatışmanın ardından taraflar barışma kararı aldı.

Taraflardan biri 19 yaşında olan Abdullah Şakun'u yaşının büyük olmasından dolayı uzlaşmaya davet etti. Belirlenen adreste taraflar arasında başlayan tartışmada Abdullah Şakun, 'Sizi tokatlarım' şeklinde ifadeler kullanınca 16 yaşındaki Emircan A. Şakun'a 'Sen kim oluyorsun' dedi ve üzerine yürüdü.

İstanbul’da 19 yaşındaki bir genç tokat darbesiyle yaşamdan koparıldı!

Karşılıklı atışmanın ardından taraflar arasında kavga çıktı ve Abdullah Şakun, 4 kişi tarafından darp edildi. Darp sırasında Emircan A.'nın Şakun'un kafa bölgesine vurduğu görüldü.

Abdullah Şakun, darp edildikten sonra yere düştü. Yerde baygın yatan genç, çevrede bulunanların yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Burada tedavi altına alınmak istenen genç, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi.

İstanbul’da 19 yaşındaki bir genç tokat darbesiyle yaşamdan koparıldı!

Yapılan incelemenin ardından, beyindeki hayati bir sinir noktasına darbe alınması sonucu baygın halde bulunan genç, beyin ile vücut arasındaki bağlantının kopması sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayın ardından harekete geçen Beyoğlu Asayiş Şube Müdürlüğü polisleri, görgü tanıklarının ifadelerine dayanarak güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan inceleme sonucunda 4 saldırganın kimlikleri belirlendi. Soruşturma sonucunda zanlılar yakalanırken ifadelerinin alınan gençler adliyeye sevk edildi.

İstanbul’da 19 yaşındaki bir genç tokat darbesiyle yaşamdan koparıldı!

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Hüseyin Samet Ç. ile Muhammed Said D.'nin ailelerine teslim edildiği bildirildi.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.