İstanbul'da eski nişanlı dehşeti: Genç kadın hayatını kaybetti

İstanbul'da eski nişanlı dehşeti: Genç kadın hayatını kaybetti

İstanbul Küçükçekmece'de düğünden bir ay önce eski nişanlısı tarafından vurularak katledilen Bahar Kaban'ın dehşet dolu anları güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Kaban'ı öldüren eski nişanlısının, Kaban'ı öldürdükten hemen sonra Kaban'ın kuzenine kısa mesaj gönderdiği ortaya çıktı.

Küçükçekmece'de işe giden Bahar Kaban, kendisini bir süredir takip eden eski nişanlısı tarafından silahla vurularak öldürüldü. Saldırgan Gökhan Y., olayın ardından kaçarken, olayın ardından saldırganın Bahar Kaban'ın nişanlısının kuzenine gönderdiği mesaj ortaya çıktı.

Mesajın içeriğinde “Onları defalarca uyardım, iftira atmamalarını, yalan söylememelerini, Allah'tan korkmalarını, peygamberden utanmalarını söyledim ama dinlemediler. Bizi tanıyanlar iftira attılar, başımızı öne eğmeye zorladılar." ifadelerinin yer aldığı görüldü.

Olay, sabah 08.30 sıralarında Halkalı'ya bağlı ı Merkez Mahallesi Dereboyu Caddesi üzerinde meydana geldi. Bahar Kaban (28 yaşında), işe gitmek üzere sokakta yürürken nişanlısı Gökhan Y. tarafından bir süredir takip edildiğini anladı. Daha sonra Kaban ile Gökhan Y.'nin rasında tartışma çıktı. Sokak'ta çıkan tartışma sırasında Gökhan Y., yanındaki tabancayla Bahar Kaban'a 2 el ateş etti. Ağır yaralanan Bahar Kaban, kanlar içinde yere yığıldı.

İstanbul'da eski nişanlı dehşeti

Olay sonrası saldırgan kaçarken çevredeki vatandaşlar durumu hemen sağlık ekibine ve polise bildirdi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı olan Bahar Kaban'ı ambulansa alarak hastaneye kaldırdı. Kaban hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Polis ekipleri araştırma yaparken silahlı saldırganı arama çalışmaları başlattı.

DÜĞÜNÜ 22 HAZİRAN'DA OLACAKTI

Diğer taraftan; Bahar Kaban'ın evlenmeye hazırlandığı ve düğününün 22 Haziran'da gerçekleşeceği biliniyor. Nişanlısı Gökhan Y.'den uzun süredir rahatsız olan Bahar Kaban, polise başvurarak şikayetçi oldu.

BAHAR'I ÖLDÜRDÜ VE AİLESİNE MESAJ GÖNDERDİ

Gökhan Y.'nin saldırının ardından iki saat sonra Bahar Kaban'ın kuzenine mesaj attığı ortaya çıktı. Paylaşımda, “Kemo'nun kızı çok yalan söyledi, planlar aptı, iftira attı ve evliliği iptal ettiğim için beni suçladı. Kemo'nun eşini ve kızını defalarca uyardım; iftira atmamalarını, yalan söylememelerini, korkmamalarını söyledim. Rabbim, peygamberden utandılar, dinlemediler. Bizi tanıyanlara iftira attılar, başımızı eğmeye zorladılar. Bunu utanmadan yaptılar. Onlar bizim ve ailemizin onurunu mahvettiler.” ifadelerinin yer aldığı görüldü.

Saldırı anının iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildiği tespit edildi. u sırada Gökhan Y. sokakta Kaban'ı takip ederek silahını çıkarıyor ve Kaban'a doğrultuyor. Kaban, o sırada kaçmak istese de kurşunlardan kurtulamadı.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.