İsmail Kartal sonunda o ismi Fenerbahçe'ye getiriyor

İsmail Kartal sonunda o ismi Fenerbahçe'ye getiriyor

Transfer döneminin en hareketli takımı Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'te forma giyen eski oyuncusu Serdar Dursun'u kadroya katmak için yeniden çalışmalara başladı. İsmail Kartal'ın forvet rotasyonuna yerli bir isim istemesi üzerine harekete geçen Fenerbahçe, futbolu sarı-lacivertli ekipte bırakmak isteyen Serdar Dursun'un transferinde sona geldi.

Fenerbahçe'nin transfer girişimleri kapsamında, eski oyuncusu Serdar Dursun'un yeniden sarı-lacivertli formayı giymesi için çalışmalara başladığı bildirildi. Transfer döneminin en aktif takımlarından biri olan Fenerbahçe, İsmail Kartal'ın yoğun isteği üzerine forvet rotasyonunu güçlendirmek amacıyla bu hamleyi gerçekleştirmeye karar verdi. Tecrübeli teknik direktör İsmail Kartal'ın yerli bir isim arayışı doğrultusunda sarı-lacivertli yönetim, Serdar Dursun'u kadroya katma çabalarını sürdürüyor.

ismail kartal

Transferdeki bu girişim, Fenerbahçe'nin defans hattına kazandırdığı isimler olan Leonardo Bonucci ve Rade Krunic transferleri sonrasında forvet bölgesini güçlendirme ihtiyacından kaynaklanıyor. Edin Dzeko'nun yaşının ilerlemesi ve Michy Batshuayi'nin dalgalı performansı, İsmail Kartal'ı yerli bir forvet arayışına itti. Kartal'ın öncelikli tercihi olan Serdar Dursun, Fenerbahçe'nin transfer listesinde ilk sıraya yerleşti. İsmail Kartal, deneyimli golcü ile birebir görüşerek transfer için olumlu bir yanıt aldı.

Serdar Dursun, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de 33 maçta görev alarak 15 gol atmış ve takımının gol yükünü sırtlamıştı. Futbol kariyerini Fenerbahçe'de sürdürmek istediğini belirten Serdar Dursun, önceki sözleşme müzakerelerinde anlaşma sağlanamayınca bedelsiz olarak Fatih Karagümrük'e transfer olmuştu. Ancak, İsmail Kartal'ın girişimleri sonucunda Serdar Dursun'un tekrar Fenerbahçe'ye dönme olasılığı güçleniyor.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.