İsmail Kartal, Galatasaray'ın yıldız ismine göz koydu!

İsmail Kartal, Galatasaray'ın yıldız ismine göz koydu!

Galatasaray ile F.Bahçe yeniden karşı karşıya geldi. İsmail Kartal'ın Okan Buruk'un çok istediği isme göz dikti. Bu kez en büyük rakipler o futbolcu için mücadele edecek. Fenerbahçe'nin parayı gözden çıkarabilmesi için 12 gol ve 10 asistin yeterli olduğu görülüyor.

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahce liderlik için kıyasıya bir mücadele veriyor. Maça hazırlanırken bir sonraki transfer döneminin hazırlıklarına başlayan iki takım da gözünü aynı başarılı isimlere dikti. Bu bağlamda sahadaki kıyasıya rekabetleri ise transfer sürecine de yansıyacak.

"Nihai rakipler aynı futbolcuyu hedef alıyor"

Orta sahasını güçlendirmek için yeni oyuncu arayışında olan Fenerbahce ve Galatasaray, transfer döneminin hemen öncesinde bazı önemli isimleri açıkladı. Bu kez her iki takım da sahadaki rekabeti transfer sürecine taşıdı. Okan Buruk ve İsmail Kartal, Molde'de forma giyen Emil Breivik'e saldırdı.

İsmail Kartal, Galatasaray'ın yıldız ismine göz koydu!

Emir Breivik, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi elemeleri başta olmak üzere Molde'ye karşı birçok maçta yaptığı asistlerle dikkat çekti. Sarı-lacivertlilerde İsmail Kartal ısrarla kulübü yönetirken, 23 yaşındaki oyuncunun transferi konusunda talepte bulundu.

Breivik, uzun süredir Okan Buruk'un transfer listesinde yer alıyordu ancak şimdi de Fenerbahçe'nin Norveçli futbolcu için 10 milyon euro ödeyeceği ortaya çıktı.

"12 gol 10 asist"

Emir bu sezon 42 maçta forma giyerek Molde'nin en başarılı oyuncularından biri oldu. Oynadığı maçlarda 12 gol atıp 10 asist yaparak 22 gole doğrudan katkıda bulundu. Emir Breivik'in Molde ile sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.