İmparator Fatih Terim Panathinaikos'un yeni patronu oldu

İmparator Fatih Terim Panathinaikos'un yeni patronu oldu

Panathinaikos, teknik direktörlük görevine Fatih Terim'in getirildiğini açıkladı.

Panathinaikos Kulübü, ünlü Türk futbol adamı Fatih Terim'in teknik direktörlük görevine getirildiğini resmi olarak ilan etti. Yunanistan Süper Ligi'nde mücadele eden Panathinaikos, Fatih Terim ile 1.5 yıllık bir sözleşme imzalayarak teknik direktörlük görevini deneyimli hoca Fatih Terim'e teslim etti. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Hoş geldin İmparator Fatih Terim" ifadeleri kullanıldı.

Fatih Terim, en son 2021-22 sezonunun yarısında Galatasaray'da görev almış, ardından herhangi bir takımda çalışmamıştı. Ancak, Panathinaikos'un teklifini kabul eden deneyimli teknik adamın, yarın sabah Yunanistan'a giderek resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Panathinaikos, Yunanistan Ligi'nde şu anda 34 puanla ikinci sırada bulunuyor. Kulüp, son 13 yıldır şampiyonluk yaşayamıyor ve liderlik koltuğunda 35 puanla PAOK bulunuyor. Bu rekabet içinde Fatih Terim'in liderliğindeki Panathinaikos'un performansı büyük bir merak konusu.

Panathinaikos Fatih Terim

Buna ek olarak Panathinaikos'ta basketbolda başantrenörlük görevini Ergin Ataman üstlenmişti. Eğer Fatih Terim, futbol takımının başına geçerse, kulüp tarihinde hem futbol hem basketbol branşında Türk antrenörlerin liderlik ettiği bir dönem başlamış olacak.

Bu önemli gelişme, Türk futbolseverleri ve Panathinaikos taraftarlarını heyecanlandırdı. Panathinaikos'un, Fatih Terim ile başarılı bir döneme giriş yapması beklenirken, bu transferin futbol dünyasında nasıl bir etki yaratacağı konusunda geniş bir spekülasyon yaşanıyor.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.