İçişleri Bakanı duyurdu: 31 ilde uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi

İçişleri Bakanı duyurdu: 31 ilde uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda uyuşturucu kaçakçılarına yönelik 31 il genelinde eş zamanlı yürütülen "Narkogüç" Operasyonu'nda 208 şüphelinin tutuklandığını açıkladı.

Bakan Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı ve paylaşımında “Zehir tacirlerinin hayatını perişan edeceğiz. Uyuşturucu suçlarıyla mücadelede en önemli görevimiz olan Emniyet Genel Müdürlüğü'nün koordinasyonunda eş zamanlı bir şekilde yürütülen 'Narkogüç' operasyonu yapıldı. 31 ilde zehir tacirleri ve uyuşturucu suçundan aranan kişilere yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda 315 ekip, 944 kişi, 2 uçak ve 35 uyuşturucu tespit köpeği katıldı.

İçişleri Bakanı duyurdu 31 ilde uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi

“Toplumu zehirlemelerine izin vermiyoruz”

Bakan Yerlikaya, "Operasyonda 247,5 kg skunk, 6,5 kg esrar, çeşitli miktarlarda eroin, süs bitkileri, metamfetamin ve narkotik, 15 silah, 13 tüfek ile nakit para ele geçirildi. 208 şüpheli tutuklandı. Bu operasyonu yöneten kahraman polislerimize teşekkür ed,yorum. Uyuşturucu tacirlerinin başta gençlerimiz olmak kaydıyla toplumumuzu zehirlemesine izin vermeyeceğiz. Uyuşturucuyla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir” diye konuştu.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.