Hem Süper Kupa hem Umre ziyareti: Toplam 45 bin TL!

Hem Süper Kupa hem Umre ziyareti: Toplam 45 bin TL!

Turizm firmaları 29 Aralık tarihinde Suudi Arabistan'da oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupa maçında hem maç hem umre masraflarını birleştirerek paket oluşturdu. İşte ayrıntılar.

Seyahat şirketleri, maç ve umre paketini 29 Aralık'ta Suudi Arabistan'da Galatasaray-Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finaliyle birleştirdi. Pakete uçak, otel, maç biletleri ve ulaşım dahil tüm masraflar dahildir.

futbol

Seyahat şirketleri, Suudi Arabistan'da Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçı için promosyon başlattı. Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Al-Awwal Park Stadı'nda 29 Aralık Cuma günü oynanacak maç ve umre ziyareti 44 bin liralık pakette birleştirildi.

UMRE+MAÇ HER ŞEY DAHİL

Ömer Özarslan'ın Akşam haberine göre şirketler, Suudi Arabistan'da maçı sunmak ve aynı zamanda umreye katılmak isteyen taraftarları sosyal medyada dinleyerek "her şey dahil" kampanyalar oluşturdu. Tur kapsamında Umre ziyaretinin ardından Arabistan'a giderek finali izleyecekler.

Cristiano Ronaldo ve Anderson Talisca ile Al-Nassr'ın maçlarını oynadığı Al-Awwal Park stadyumunun finalde boş kalmasından korkuluyordu. Turizm firmalarının başlattığı kampanyayla finale ilginin artacağına inanılıyor.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.