Galatasaray'dan biri gidiyor biri geliyor: Okan Buruk'un istediği oldu

Galatasaray'dan biri gidiyor biri geliyor: Okan Buruk'un istediği oldu

Galatasaray, 11 Ocak'ta başlayacak olan kış transfer sürecinde kadrosunu güçlendirmek için kolları sıvadı ve ilk transferini gerçekleştirdi. Sarı kırmızılılar Okan Buruk'un prens diye bahsettiği futbolcu için resmen ter döktü.

Trendyol Süper Lig'in 12. hafta maçlarında deplasmanda Hatayspor'a 2-1 yenilen Galatasaray, Süper Lig'de bu sezonda ilk yenilgisini aldı ve milli devre arasına mağlubiyetle girdi. Galatasaray, 11 Ocak'ta başlayacak olan kış transfer sezonuna hazırlanırken ilk transferini tamamlamak için kolları sıvadı.

Yaz transfer sürecinde Zaha, Tete, Bakambu ve Davinson'un yanı sıra Sanchez, Ziyech e Ndombele'nin transferini gerçekleştiren ve yıldız oyuncuşarı renklerine bağlayan Galatasaray, kış transfer sezonu öncesinde gözünü genç yıldızlara dikti. Okan Buruk'un teknik direktörlüğünde Şampiyonlar Ligi'nde grup birincisi olmayı ve bu sezon bir Süper Lig şampiyonluğu daha elde etmeyi hedefleyen Sarı Kırmızılılar, şimdiden genç yıldızları kadrosuna katmaya başladı.

Sarı-kırmızılı ekip, kış transfer döneminde Bakambu, Ndombele ve Nelson ile yollarını ayıracağı kesin olduğundan gözünü Norveç'e dikecek.

GALATASARAY GÖZÜNÜ BREİVİK'E DİKTİ

GALATASARAY GÖZÜNÜ BREİVİK'E DİKTİ

Yaz transfer, sürecinde kiralık olarak takıma katılan Ndombele'den beklenen katkıyı göremeyen sarı-kırmızılı ekip, Ndombele ile yollarını ayırmaya gün sayarken, isim değişikliğine de karar verdi. Süper Lig şampiyonu Galatasaray, Norveç takımı Molde'de top koşturan ve henüz 23 yaşında olan orta saha oyuncularından Emir Breivik'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Bu hamlenin, Breivik'i altı, sekiz veya 10 numara olarak oynayabilecek tam bir joker şeklinde gören teknik direktör Okan Buruk tarafından öne sürüldüğü iddia ediliyor. Sezon başlarında Şampiyonlar Ligi play-off turu sırasında Galatasaray'a karşı yaptığı iki asistle tüm dikkatleri üzerine toplayan genç yıldızın, kariyerini ilerletebileceği bir takıma transfer olmak istediği öne sürüldü.

Galatasaray'ın Norveçli genç yıldız için transferini yakın zamanda resmileştirmesi beklenirken bu sezon tüm müsabakalarda 42 maçta forma giyen, 12 gol ve 10 asist kaydeden futbol dünyasının yıldız oyuncusu olarak görülüyor.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.