Galatasaray'da büyük şok: Gitmez deniliyordu, resmen ayrılıyor

Galatasaray'da büyük şok: Gitmez deniliyordu, resmen ayrılıyor

Galatasaray'ın Milli Ara Sürprizi: Yıldız Oyuncu Veda Bombasını Patlattı! Galatasaray, milli ara dönemini Okan Buruk yönetiminde yoğun antrenmanlarla geçirirken, bir yıldız futbolcu beklenmedik bir açıklama yaparak veda sinyalleri verdi. Yıldız orta saha oyuncusunun şok edici açıklamaları, sarı-kırmızılı camiada büyük bir sürprize neden oldu.

Galatasaray'ı Şok Eden Açıklama: Yıldız İsim Lucas Torreira, Sarı-Kırmızılı Camiada Bomba Etkisi Yarattı!

Galatasaray, milli araya Hatayspor mağlubiyeti ile girmiş, fakat beklenmedik bir gelişme yaşandı. Okan Buruk'un liderliğinde başarılı bir performans sergileyen sarı-kırmızılı ekip, Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira'nın veda niteliğindeki açıklamalarıyla sarsıldı.

Milli arada çalışmalarını Okan Buruk'un gözetiminde sürdüren Galatasaray, 17 maç aradan sonra Süper Lig'de Hatayspor'a yenilerek büyük bir şok yaşadı. Bu beklenmedik mağlubiyetin ardından ise Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Lucas Torreira'dan şaşırtıcı bir açıklama geldi.

Fotomaç'ın haberine göre; Güney Amerika'nın köklü ekiplerinden Boca Juniors formasını giymek istediğini dile getiren Torreira'nın veda niteliğindeki bu açıklaması, sarı-kırmızılı camiada büyük bir yankı uyandırdı. Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir performans sergilemek ve Süper Lig'de üst üste ikinci şampiyonluğa ulaşmak isteyen Galatasaray, bu beklenmedik ayrılık haberleriyle sarsıldı.

sd

Futbol Arenasında Yeni Bir Transfer Sarsıntısı: Galatasaray'ın Yıldızı Lucas Torreira'dan Veda Gibi Açıklamalar!

Galatasaray'ın geçtiğimiz yaz transfer döneminde Arsenal'den transfer ettiği ve sarı-kırmızılı formayla gösterdiği etkileyici performansla taraftarların sevgisini kazanan Uruguaylı yıldız orta saha oyuncusu Lucas Torreira, kulüp tarihine veda etmek üzere!

Torreira, yaptığı çarpıcı açıklamada, "Boca'ya gitmek istediğim gün futbolla ilgili bir karar olmayacak, bu yürekten gelen bir karar olacak. Taraftarlar çılgınca. Tamamen farklı bir dünya" ifadelerini kullandı. Bu beklenmedik açıklama, sarı-kırmızılı taraftarları şaşkına çevirdi.

Geçen yaz transfer döneminde 6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a katılan Torreira, sarı-kırmızılı formayla 51 maçta görev aldı ve 1 asist yapma başarısı gösterdi. Geçtiğimiz sezon elde edilen şampiyonlukta önemli bir rol oynayan oyuncunun şu anki piyasa değeri ise 15 milyon euro.

Uruguaylı yıldızın Galatasaray'dan ayrılarak Arjantin ekibi Boca Juniors'a imza atması beklenirken, bu transferin futbol dünyasına yeni bir heyecan getireceği kesin.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.