Galatasaray Zaha'ya kapıyı gösterdi!

Galatasaray Zaha'ya kapıyı gösterdi!

Galatasaray'a transfer olduğundan beri istenen performansı bir türlü sergileyemeyen Zaha için İngiltere'den transfer haberi gelmişti. Beşiktaş derbisinde sakat olduğu gerekçesiyle forma giyemeyen Zaha hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Galatasaray cephesinde Wilfried Zaha'nın performans krizi ve Beşiktaş derbisi öncesinde yaşanan olaylar, sarı-kırmızılı takımın gündemine bomba gibi düştü. Zaha'nın transfer döneminde İngiltere'den gelen haberlere rağmen beklenen performansı sergilememesi, taraftarlar arasında büyük hayal kırıklığına neden oldu. Özellikle Beşiktaş derbisi öncesinde yaşananlar, Zaha'nın geleceği konusunda spekülasyonları beraberinde getirdi.

Beşiktaş derbisi öncesi sakatlık gerekçesiyle forma giyemeyen Zaha hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Oyun içindeki performansı ve takıma uyumu konusundaki sıkıntılar, sarı-kırmızılı teknik heyeti düşündürürken, Beşiktaş maçında forma giymeyen Zaha'nın durumu merak konusu oldu.

wilfred zaha

Beşiktaş derbisinden bir gün önce MR'ı çekilen Zaha'nın, teknik heyete sakatlığı nedeniyle oynamak istemediğini ilettiği iddia edildi. Ancak, yapılan kontrollerde sakatlığına dair ciddi bir engel olmadığı rapor edilmişti. Bu durum, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un sinirlerini gererken, Zaha'nın derbide yedek takımda olması ve oynamamak için isteğini dile getirmesi, takım içindeki atmosferi olumsuz etkiledi.

Son yaşanan olayın ardından Okan Buruk'un Zaha'nın takımdan gönderilmesi için yönetimle rapor paylaştığı belirtildi. İngiliz gazete Team Talk'ta yer alan habere göre, Zaha'nın durumunu fırsat bilen İngiliz kulüpleri Everton, West Ham, Fulham ve Wolverhampton, şimdiden Zaha ile ilgili transfer görüşmelerine başladı. Galatasaray'da bu gelişmeler, Zaha'nın sarı-kırmızılı formayla olan geleceği konusunda büyük bir belirsizlik yaratırken, taraftarlar da bu duruma tepkilerini göstermeye başladı.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.