Galatasaray o yıldızını kaçırdığına bin pişman!

Galatasaray o yıldızını kaçırdığına bin pişman!

Bu sezon iddialı transferler ile mücadeleye başlayan Galatasaray o oyuncuyu transfer ettiğine çok üzüldü. İşte detaylar…

Sarı- kırmızılı takım son yıllarda yaptıkları oyuncu transferleri ile gündemdeydi. Ama o gol yıldızını ellerinden kaçırdıklarına çok pişman oldular. Detaylar haberimizde…

su

GALATASARAY ONU BEDAVA VERMİŞTİ! ŞİMDİ BİN PİŞMAN! 14 MAÇTA 9 GOL ATTI SÜPER LİG'İ SALLADI: ASLAN YÜZYILIN PİŞMANLIĞINI YAŞIYOR!

Galatasaray'dan ayrılan futbol yıldızı, Süper Lig'i resmen salladı. 14 maçta 9 gol atan tecrübeli oyuncu, sarı-kırmızılı camiada dikkat çekti ve büyük üzüntü yarattı.

Trendyol Süper Lig'in 14. hafta heyecanı, dün akşam oynanan Fenerbahçe-Sivasspor karşılaşmasıyla unutuldu. Eski Galatasaraylı yıldız, bu sezon Süper Lig'e attığı gollerle damga vursa da sarı-kırmızılı camiada büyük üzüntü yarattı.

2022 yılında Galatasaray'dan bedelsiz olarak ayrılarak Kasımpaşa'ya transfer olan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Aytaç Kara, bu sezon Süper Lig'e attığı gollerle damga vurdu.

Son olarak Gaziantep'e frikik kazandıran tecrübeli futbolcu, bu sezon Süper Lig'de attığı gol sayısını 9'a çıkardı ve gol yarışında Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin hemen arkasında yer aldı.

Galatasaray'dan bedelsiz transferle ayrılan Aytaç Kara'nın Kasımpaşa'ya gelmesi sarı-kırmızılı camiada büyük hayal kırıklığı yarattı.

Bu sezon 14 maçta 9 gol, 2 asist yapan 30 yaşındaki orta saha oyuncusunun bedelsiz transferine bazı sarı-kırmızılı taraftarlar tepki gösterdi. Düzenlendi.

Galatasaray'da 12 maça çıkan tecrübeli orta saha, sonuçlara katkı sağlayamadığı için 2022 yaz transfer döneminde Sarı Kırmızılılara veda etti.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.