Galatasaray İngiliz oyuncuyu renklerine bağlıyor

Galatasaray İngiliz oyuncuyu renklerine bağlıyor

Galatasaray sağ bekini buldu! Serge Aurier ile anlaşılacak! İşte ayrıntılar...

Sarı-kırmızılı ekip, sağ bek arayışlarına son verdi ve tecrübeli oyuncu Serge Aurier'i kadrosuna kattı. Sacha Boey'un ayrılmasının ardından sağ bek pozisyonunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, İngiltere'nin Nottingham Forest takımından 31 yaşındaki Fildişi Sahili kaptanıyla 6 aylık sözleşme imzaladı.

Bu transferle birlikte, Galatasaray'ın sağ bek sorununa etkili bir çözüm bulundu. Aurier'in Fildişi Sahili Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele ettiği bu dönemde, Galatasaray'ın oyuncuyu 6 aylığına kadrosuna katmaya hazırlandığı belirtiliyor. Ayrıca, bu transferin kulüp bütçesine herhangi bir bonservis bedeli eklemeyeceği ifade ediliyor.

Serge Aurier galatasaray

Serge Aurier'e yapılacak ödemenin ise yaklaşık 650 bin Euro olduğu bildiriliyor. Galatasaray, deneyimli sağ bek ile güçlü bir defans hattı oluşturarak ligin ikinci yarısına iddialı bir şekilde girmeyi hedefliyor. Transferin taraftarlar arasında heyecan yarattığı ve takımın savunma gücünü artıracağı belirtiliyor. Bu hamle, Galatasaray'ın uluslararası arenada da güçlü bir konumda olma yolundaki adımlarına bir yenisini ekliyor.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.