Fenerbahçe'den ayrılıyor: Mağlubiyet sonrası fişi çekildi

Fenerbahçe'den ayrılıyor: Mağlubiyet sonrası fişi çekildi

Kendi sahasında Trabzonspor’a mağlup olan ve liderliği ezeli rakibi Galatasaray’a kaptıran Fenerbahçe’de ayrılık çanları çalmaya başladı. İşte detaylar…

Kendi evinde Trabzonspor’a mağlup olan Fenerbahçe’de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Detaylar haberimizde…

su

TRABZONSPOR'A MAĞLUP OLAN FENERBAHÇE'DE SÜRPRİZ AYRILIK! YOLLAR RESMEN AYRILIYOR!

Süper Lig'in 11. hafta maçında evinde Trabzonspor’a 2-3 mağlup olan ve 26 yıl aradan sonra büyük rakibi Kadıköy'e mağlup olan sarı-lacivertli ekip, yıldızına veda etmek için resmen gün sayıyor.

Trendyol Süper Lig'in 11. Hafta maçında evinde konuk ettiği Trabzonspor'a 2-3 yenilerek bu sezon ilk yenilgisini alan ve mağlup olan sarı lacivertli ekipte sıcak gelişmeler yaşanıyor. Liderlik koltuğu Galatasaray'a gidiyor. İsmail Kartal önderliğinde ilk kez sahayı terk eden Fenerbahçe, yıldız oyuncuya veda etmek için geri sayıma başladı.

Yaz transfer döneminde Fred, Cengiz Ünder ve Dzeko gibi yıldızları kadrosuna katan ve Süper Lig'de 10/10 gol atarak lig tarihinin en başarılı başlangıcını yapan F.Bahçe, Trabzonspor'a 2-3 mağlup oldu. 11. hafta maçında evinde konuk ettiği ve 26 yıl aradan sonra Kadıköy'de bordo-mavili rakibine mağlup olan Fenerbahçe, o yıldız golcü ile yollarını ayırma kararı aldı.

Fanatik ‘in haberine göre; Trabzonspor karşılaşmasında sahada Ferdi Kadıoğlu ile tartışan Belçikalı forvet Michy Batshuayi, takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildirdi.

Bu sezon sadece 5 Süper Lig maçında toplam 93 dakika süre alma şansına sahip olan golcü, Belçika milli takımına seçilmeyi planladığını ve bu nedenle kendi istediği takıma transfer olacağını yönetime bildirdi.

İngiltere ve Fransa'dan teklifler alan tecrübeli futbolcu, 5 büyük ligde bir kulübe imza atmayı hedefliyor. Sarı-lacivertli yönetim kurulunun bu talebe olumlu yanıt verdiği ve transfer ücreti konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadan görüşmelere başlayacağı biliniyor.

Yıldız forvetin gidişinde sıkıntı yaratmayacak olan bu talebi Fenerbahçe yönetiminin olumlu karşıladığı belirtildi.

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde İngiliz devlerinden Chelsea'den 3.5 milyon euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe'ye transfer olan golcü, bu sezon forma altında 13 maçta forma giydi, sarı-lacivertli takıma, 4 gol 3 asistlik katkı sundu.

Yıldız forvet, F.Bahçe’ye transfer olduğundan bu yana 45 maçta forma giydi ve takımına 24 gol, 5 asistlik katkı sağladı.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.