Fenerbahçe'de Mert Hakan dönemi sona erdi

Fenerbahçe'de Mert Hakan dönemi sona erdi

Fenerbahçe'de forma giyen ve Kayserispor karşılaşmasında kırmızı kart görerek hem taraftarlardan hem de İsmail Kartal'ın tepkisini toplayan Mert Hakan Yandaş hakkında karar belirlendi. İşte detaylar.

Fenerbahçe, Kayserispor'u 4-3 mağlup ettiği maçın son anlarında gördüğü kırmızı kartla taraftarlardan ve İsmail Kartal'ın büyük tepki gören Mert Hakan Yandaş hakkında kararını verdi. Sahadaki agresif tutumu ve yetersiz performansı nedeniyle Fenerbahçe, Mert Hakan Yandaş ile ayrılma kararı aldı.

fenerrbahçe

Kayserispor ile oynanan 7 gollü karşılaşmada, FenerBahçe'den Mert Hakan Yandaş'ın kırmızı kart görmesi hem taraftarları hem de İsmail Kartal'ı kızdırdı.

90. dakikada sahaya giren ve maçın son dakikalarında Zorbay Küçük'e yaptığı faulün ardından yoğun bir şekilde müdahale eden Mert Hakan Yandaş, üst üste sarı kartın ardından kırmızı kartla gördü.

Kırmızı kart görmesinin ardından tribünlerde sert tepkilerle karşılaşan Mert Hakan Yandaş, saha kenarında İsmail Kartal tarafından azar işitti. Sakatlıkları nedeniyle en son 10 Ekim'de Çaykur Rizespor'a karşı forma giyen Mert Hakan Yandaş, Galatasaray derbisinde kırmızı kart gördükten sonra cezalıydı.

Fenerbahçe, Kayserispor'a karşı tavrı ve taraftarların tepkisinin fazla olması nedeniyle devre arasında Mert Hakan Yandaş'ı yollarını ayırma kararı aldı. Sarı-lacivertli ekip, talipleri Mert Hakan Yandaş için Süper Lig'den gelen teklifleri değerlendirecek ve oyuncuyu kabul edilebilir bir bonservis bedeli karşılığında takımdan ihraç edecek.

Bu sezon 13 maçta forma giyen Mert Hakan Yandaş, sahada 498 dakikada 3 asist yaptı.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.