Fenerbahçe, Gençlerbirliği forması giyen üç yıldızı renklerine bağladı

Fenerbahçe, Gençlerbirliği forması giyen üç yıldızı renklerine bağladı

Süper Lig'in lideri ismi Fenerbahçe’den sürpriz transferler. Sarı- Lacivertli ekip, geleceğin yıldızlarından biri olarak değerlendirilen 3 ismi daha kadrosuna kattı. İşte detaylar...

Fenerbahçe genç isimleri kadrosuna alıp yıldızlaştıran takımların başında geliyor. Sarı -lacivertli yönetimden 3 yeni yıldızı daha ekibine kattığının müjdesi geldi. Detaylar haberimizde…

su

FENERBAHÇE, GENÇLERBİRLİĞİ ALTYAPISINDAN ÜÇ İSMİ KADROSUNA KATTI

F.Bahçe, Gençlerbirliği altyapısından 3 ismi kadrosuna kattı. Sarı-lacivertli ekip, başkent ekibinin altyapısından 15 yaşındaki oyuncular Can Bartu Çığır, Utku Karakaya ve Yiğit Evin'i transfer etti.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinde yer alan lisans bilgileri bölümünde, bu üç oyuncunun lacivert-sarı takıma transfer edildiği ve amatör lisanslarının verildiği belirtiliyor.

Gençlerbirliği kulübü başkanı Niyazi Akdaş, 15 yaşındaki üç futbolcunun F.Bahçe'ye transferiyle ilgili açıklama yaptı.

Akdaş, F.Bahçe ile 4 genç oyuncu için anlaşmaya vardıklarını şöyle anlattı:

"Bir oyuncumuzun kendisi ve ailesi gitmek istemedi. Dolayısıyla Can Bartu Çığır, Utku Karakaya ve Yiğit Evin gitti. Futbolcular için Fenerbahçe'yle 200 bin avro karşılığında anlaştık. Fenerbahçe bu oyuncuları satarsa sonraki satıştan da pay hakkımız yüzde 15 olarak bulunuyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.