Fenerbahçe 3 yeni transferi için TFF'ye başvuru yaptı

Fenerbahçe 3 yeni transferi için TFF'ye başvuru yaptı

Süper Lig'in lideri ismi Fenerbahçe’den sürpriz transferler. Sarı- Lacivertli ekip, geleceğin yıldızlarından biri olarak değerlendirilen 3 ismi daha kadrosuna kattı. İşte detaylar...

Fenerbahçe genç isimleri kadrosuna alıp yıldızlaştıran takımların başında geliyor. Sarı -lacivertli yönetimden 3 yeni yıldızı daha ekibine kattığının müjdesi geldi. Detaylar haberimizde…

su

FENERBAHÇE 3 TRANSFERİ TFF'YE BİLDİRDİ

Fenerbahçe, Gençlerbirliği’nden Can Bartu Çığır, Utku Karakaya ve Yiğit Evin'i kadrosuna kattı. Fenerbahçe, üç futbolcuya da amatör lisans verdi.

Fenerbahçe Gençlerbirliği’nden genç oyuncuları transfer etti: Can Bartu Çığır, Utku Karakaya ve Yiğit Evin Gençlerbirliği kulübü başkanı Niyazi Akdaş, tamamı 15 yaşında olan üç futbolcunun F.Bahçe'ye transferiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Teknik Direktör Akdaş, 4 genç futbolcunun transferi için Fenerbahçe ile anlaşmaya vardığını belirterek, şöyle konuştu: “Bir oyuncumuzun kendisi ve ailesi gitmek istemedi. Dolayısıyla Can Bartu Çığır, Utku Karakaya ve Yiğit Evin gitti. Futbolcular için Fenerbahçe'yle 200 bin avro karşılığında anlaştık. Fenerbahçe bu oyuncuları satarsa sonraki satıştan da pay hakkımız yüzde 15 olarak bulunuyor." ifadelerini kullandı.

"ADIMI EN GÜZEL ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK İSTİYORUM"

Adını Fenerbahce'nin ve 'Sinyor' lakaplı Türk spor efsanesi Can Bartu'dan alan Can Bartu çığır, şunları söyledi: “Adımı en güzel şekilde temsil etmek ve Türk Futbol tarihine bir Can Bartu ismi daha yazdırmak istiyorum." ifadesini kullandı.

"GENÇLERBİRLİĞİ ALTYAPISINDAKİ ÇOCUKLARA ÖRNEK OLMAK İSTİYORUZ"

Yiğit Evin bir röportajında şunları söyledi: “Fenerbahçe`ye gitmek gurur verici. Önceliğimiz Gençlerbirliği'ni, ailemizi ve Fenerbahçe armasını da en iyi şekilde temsil etmek. Fenerbahçe'de A takıma kadar çıkıp Gençlerbirliği altyapısındaki çocuklara da örnek olmak istiyoruz. “dedi.

"ARDA GÜLER'İ ÖRNEK ALIYORUM"

Karabük'te futbol oynamaya başlayan ve 2019 yılında 11 yaşındayken Gençlerbirliği'nin Altyapısına transfer olan Utku Karakaya, rol model olarak Arda Güler, İrfan Can Kahveci, Luka Modric ile Kevin De Bruyne'i bulduğunu açıkladı.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.