Fatih Terim Panathinaikos'a veda etti

Fatih Terim Panathinaikos'a veda etti

Yunanistan Süper Ligi'nde şampiyonluk şansı kalmayan Panathinaikos'ta Fatih Terim'le yollarını ayırdı. Tecrübeli antrenörler bu konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Terim'in ayrılışı yunan basında geniş yer bulurken, Panathinaikos'un yeni teknik direktörü belli oldu. İşte detaylar...

Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden Panathinaikos'un teknik direktörü Fatih Terim'le yollarını ayırdı. Terim, ayrılıkla ilgili açıklama yaptı.Detaylar haberimizde...

işçi

SON DAKİKA: YUNANİSTAN'DA FATİH TERİM DÖNEMİ SONA ERDİ! SOSYAL MEDYADAN DUYURDU, PANATHİNAİKOS'A RESMEN VEDA ETTİ

Son dakika... Kariyerini Yunan takımı Panathinaikos'ta sürdüren Fatih Terim, sosyal ağlarda kişisel hesabından yaptığı açıklamayla Yunan takımına resmen veda etti. Panathinaikos yönetiminde 26 resmi maça çıkan Fatih Terim, bu maçlarda 14 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet elde etti. Detaylar burada...

Yunanistan ligi şampiyonluğunu kazanması matematiksel olarak pek mümkün olmayan Panathinaikos, teknik direktör Fatih Terim ile yollarını ayırma kararı aldı. Ayrılma kararı Panathinaikos başkanı Giannis Alafuzos ile Fatih Terim arasındaki görüşme sonrasında geldi.

TERİM'İN AÇIKLAMASI ŞÖYLE:

Instagram hesabından yaptığı açıklamada kulüpten resmen ayrıldığını açıklayan Fatih Terim şu ifadeleri kullandı;

"Geçtiğimiz Aralık ayından bu yana ekibimle birlikte var gücümüzle çalıştığımız Panathinaikos Futbol Kulübü'nde hedefimiz 2023-2024 sezonunu şampiyon tamamlamak, çok kıymetli Panathinaikos taraftarlarına 13 senedir kavuşamadıkları şampiyonluğu hep beraber yaşatmaktı. Dün akşam bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptığımız Sayın Başkan Alafouzos ile, 2024-2025 sezonu için planlarımızın uyuşmadığı sonucuna vardık. Bu değerlendirme neticesinde, profesyonel ilişkimizin devam etmemesinde karar kılındı.

Atina'da geçirdiğimiz altı ay boyunca bizi bağrına basan başta Panathinaikos taraftarlarına, Sayın Başkan Giannis Alafouzos'a, kulüp çalışanlarına ayrıca bana ve ekibime sevgi ve saygısını her fırsatta gösteren futbol kamuoyuna da çok teşekkür ediyorum. Panathinaikos kulübüne bundan sonraki süreçte en içten duygularımla başarılar diliyorum. Yeni yollar ve yolculukların uzak olmadığı zamanlarda görüşmek dileğiyle."

SON MAÇLARA KONTIS ÇIKACAK

Geçici takım liderliğine atanması beklenen Christos Kontis'in, turnuvanın final maçında oynanacak Olympiacos derbisi ve Yunanistan Ulusal Kupası finalinde oynanacak Aris karşılaşmasında görev alacağı bildirildi.

Panathinaikos yönetiminde 26 resmi maça çıkan Fatih Terim, bu maçlarda 14 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet elde etti.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.