Fatih Portakal'dan Ümit Özdağ'a: Adresinizi verirseniz yollarım

Fatih Portakal'dan Ümit Özdağ'a: Adresinizi verirseniz yollarım

Tanınmış gazeteci Fatih Portakal, Sözcü TV'de yayınlanan akşam haberlerinde, CHP'nin organize edeceği mitingler hakkında bilgi verdi ve bu etkinliklere kamuoyunun ilgisini çekmeye çalıştı.

Gündemin sıcak konularından biri olan muhalefet partilerinin etkinlikleri ve politik duruşları, ünlü gazeteci Fatih Portakal'ın sert eleştirileriyle tekrar gündeme geldi. Portakal, CHP'nin öğretmenler ve emekliler için düzenleyeceği mitinglere dikkat çekerken, diğer muhalefet partilerinin sessizliğini eleştirdi. Bu eleştirilere, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sosyal medya üzerinden cevap vererek tartışmayı alevlendirdi. İşte detaylar...

Fatih Portakal, muhalefet partilerine yönelik eleştirilerini dile getirerek, "18 Mayıs'ta Saraçhane'de CHP'nin öğretmenlerle ilgili bir mitingi var, 26 Mayıs'ta da Ankara'da yine CHP'nin bu sefer emeklilerle ilgili büyük mitingi var. Bu durumda diyorum ki, 'İyi ki ana muhalefette CHP var'. Diğerleri nerede? Zafer Partisi, İyi Parti, Memleket Partisi, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti neredesiniz arkadaş siz? Seçimden seçime ortaya çıkıyorsunuz. Ülkenin çok sorunu var. Her şeyi CHP'nin üstüne yüklemeyin." şeklinde ifade etti.

Fatih Portakal'ın eleştirileri sosyal medyada geniş yankı buldu ve bu yankılara Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ'dan cevap geldi. Portakal'ın bir videosunu paylaşarak yanıt veren Özdağ şu ifadeleri kullandı:

ümit özdağ

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.