Devler Ligi'nde gol yağmuru! 11 gol atıldı

Devler Ligi'nde gol yağmuru! 11 gol atıldı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kıyasıya rekabet devam ediyor. İşte son maçlarda yaşananlar...

Avrupa futbolunun zirvesinde nefes kesen bir gece yaşandı. UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçlarında heyecan doruktaydı. Borussia Dortmund ile Atletico Madrid ile Barcelona ile Paris Saint-Germain arasındaki mücadeleler unutulmaz anlara sahne oldu.

Borussia Dortmund, deplasmanda Atletico Madrid'i 4-2 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. İlk yarıda Brandt ve Maatsen'in golleriyle 2-0 öne geçen Dortmund, ikinci yarıda da etkili oyununu sürdürdü. Atletico'nun çabalarına rağmen Alman ekibi, Füllkrug ve Sabitzer'in golleriyle sahadan galip ayrılarak tur atladı.

Diğer yanda ise Barcelona ile Paris Saint-Germain arasındaki mücadele nefes kesti. PSG, deplasmanda Barcelona'yı 4-1 yenerek yarı finale adını yazdırdı. Raphinha'nın erken golüne rağmen Barcelona'nın 10 kişi kalması ve PSG'nin üstün performansı, Fransız ekibine galibiyeti getirdi. Dembele'nin golüne rağmen Barcelona, PSG'nin etkili hücumlarına engel olamadı.

uefa 2024

Bu sonuçlarla birlikte yarı finalde heyecan doruğa çıktı. Borussia Dortmund ile Paris Saint-Germain, Şampiyonlar Ligi'nin en büyük sahnelerinden birinde karşı karşıya gelecekler. Futbolseverleri büyüleyen bu maçlar, Avrupa futbolunun en iyilerinin rekabetine sahne olacak.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final turu devam ediyor. Bayern Münih ile Arsenal ve Manchester City ile Real Madrid arasındaki maçlar da futbol tutkunlarını heyecanlandırmaya devam edecek.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.