Danilo Zanna'ya yönelik çirkin saldırı! Darp edilen ünlü şeften açıklama..

Danilo Zanna'ya yönelik çirkin saldırı! Darp edilen ünlü şeften açıklama..

Masterchef yarışmasıyla ününe ün katan şef Danilo Zanna, Sarıyer'de bulunan restoranının önünde saldırıya uğradı. İki çalışanı tarafından darp edilen Zanna, bu çalışanlarının işine son verirken saldırı anı orada bulunan vatandaşların cep telefonu kameraları ile kaydedildi. Olaydan sonra sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada Zanna, "Tanrıya şükür iyiyim ama müdürümüze karşı yapılan saldırı karşısında müdahalede bulunmak zorunda kaldım" dedi.

Masterchef All-Star'ın önde gelen jüri üyelerinden Şef Danilo Zanna, kendi personeli tarafından saldırıya uğradı. Ünlü şefin darp edildiği anlar, Twitter'da günün konusu oldu.

Danilo Zanna'ya yönelik çirkin saldırı

ÜNLÜ ŞEF ÇALIŞANI TARAFINDAN DARP EDİLDİ

Olay, bu öğleden sonra Danilo Zanna'nın İstanbul Sarıyer'de faaliyet gösteren restoranının önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Danilo Zanna'nın restoranının iki eski çalışanının restorana gelerek kovuldukları için tartışma çıkardıkları bildirildi. 

Danilo Zanna'ya yönelik çirkin saldırı

Tartışma kavgaya dönüşünce işletmenin müdürünün darp edildiği ve o sırada AVM güvenlik görevlisinin ise saldırıya karşılık verdiği belirtildi.

Olaydan hemen sonra bölgeye gelen polis, kavganın arasına giren ve darp edilen Danilo Zanna ve saldırganları ifadelerinin alınması için polis merkezine götürdü.

Danilo Zanna'ya yönelik çirkin saldırı

Restoranın çevresinde olan vatandaşların cep telefonlarının kameralarına yansıyan görüntüler sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılırken bu görüntüler kısa süre içerisinde Twitter'da gündeme yerleşti.

ÜNLÜ ŞEFTEN AÇIKLAMA

Danilo Zanna'ya yönelik çirkin saldırı

Yaşanan olaya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yayınlayan Danilo Zanna; "Bugün yaşanan tatsız olay için gerçekten üzgünüm. Ben, hayatım boyunca şiddetten kaçınan ve şiddetle karşı çıkan birisi olarak böyle bir saldırıyla yüzleşmek ve taraf olmak benim için son derece sinir bozucu. Şirketim ve ben her zaman şiddete karşı çıktık ve olmaya da devam edeceğiz. Şükür iyiyim fakat, saldırıya müdahale etmem gerekti. Geçmiş olsun herkese. Bu konuyla ilgili gerekli şikayetleri güvenlik güçlerimize iletiyoruz. Arayan, soran herkese teşekkür ederim."

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.