CHP'li isim istifa etti: Yaprak dökümü yaşanıyor

CHP'li isim istifa etti: Yaprak dökümü yaşanıyor

O Genel Başkan Yardımcısı görevinden istifa etti. Hangi Genel Başkan Yardımcısı görevinden istifa etti? İşte merak edilen detaylar haberimizde.

CHP Genel Başkan Yardımcısı'ndan istifa haberi duyuruldu. Sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu. CHP Genel Başkan Yardımcısı kim? Tüm detaylar haberimizde.

O GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İSTİFA ETTİ!

Yerel seçimlerde aday belirleme süreci yaşanmaktadır. Bu süreçte tartışmalar devam etmektedir. Yönetimden ise istifa haberi gelmiş bulunmaktadır.Koza Yardımcı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Koza Yardımcı görevinden istifa etmiştir. Sosyal medya üzerinden de açıklamada bulundu. 'Yaptığım uyarı ve müdahaleler CHP örgütleri ve seçmenlerini yaralayan uygulamalar devam etmektedir. Gelen tepkilere kayıtsız kalmamı kimse bekleyemez.' açıklamasında bulundu. Aday belirleme sürecinde yaşanan gerginliklerden ötürü istifasını verdiğini dile getirdi. 'Saygıdeğer Halkımızın bir parçası olmaktan gurur duymaktayım. CHP Genel Başkan Yardımcılığı görevimden istifa ediyorum. Parti Meclisinde görevime devam edeceğim. Seçmen ve örgütün sesi olacağım. CHP örgüt ve seçmenlerini zedeleyen uygulamaları görmezden gelemezdim.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.