CHP İzmir için aday rotasını değiştirdi

CHP İzmir için aday rotasını değiştirdi

Partilerin yerel seçim adayları merakla bekleniyor! CHP İzmir adayı ile ilgili kararlar değişti! Tüm detaylar haberimizde.

CHP'den İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı ile ilgili şok eden karar! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

CHP'DEN İLGİNÇ İZMİR KARARI

Barış Yarkadaş katıldığı televizyon programında 31 Mart yerel seçimleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Yarkadaş açıklamasında şu sözlere yer verdi; 'İzmir'de hava değişiyor. Bilgiler aldım ama henüz doğrulatamadım. Tunç Soyar ile Özgür Özel'in görüşmesi ile ilgili. Ancak doğrulattığım bilgiyi söyleyeyim. İzmir'de Özgür sel'in Olgun Atilla'ya ibreyi çevirdiği bilgisini doğrulattım. Atilla'nın genç olması, Bornova Belediye Başkanlığı yapmış olması ve İmamoğlu ile Özel'e eşit yakınlıkta olması bunu sağlamış. Atilla'yı aradım. Bütün arkadaşlarımız kıymetli, ismi geçenlerin hepsi saygıdeğer. Bu görev bana verilirse Türkiye'nin en başarılı belediyecilik anlayışıyla devam etmek istiyorum. İzmir'i Türkiye siyasetinin sanatının sporunun süper ligine çıkarmak istiyorum. Genel başkanımız da Egeli. Bütün partilerden oy alabileceğimiz, Ege'de oy patlaması yapabileceğimiz bir kampanya yapmak isterim dedi.' Olgun Atila aslen Bünyan Köprübaşı Mahallesindendir. 1969 senesinde ailesi Halil Atilla ve Yaşar Atilla İzmir'e yerleşmiştir. 

chp izmir adayı değişiyor

7 Eylül 1976 tarihinde İzmir Bornova ilçesinde dünyaya gelmiştir ve ilkokul eğitimini Bornova Kars Halil Atila İlköğretim Okulu'nda, ortaokul eğitimini Bornova Suphi Koyuncuoğlu Lisesi'nde tamamlamıştır. Üniversite eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde tamamlayan isim Luton Üniversitesi'nde İngilizce eğitim almış ve Dokuz Eylül Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Kentsel Tasarım Bölümü'nde master yapmıştır. Eğitimi bittikten sonra Mimarlık Limited Şirketi'nin kurmuş ve iş hayatına atılmıştı. 1996 ile 2008 seneleri arasında yerel bir gazetede Değişim isimli köşe yazıları yazmıştır. İzmir Dostluk Birliği Platformu'nun 2006 ile 2008 senelerindeki başkanlığını üstlenmiştir. CHP Bornova Belediyesi Meclis Üyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi sıfatlarıyla 2009 yerel seçimlerinde seçilmiştir. 2009 ile 2013 seneleri arasında İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Divan Katibi olarak görev yapmıştır. Aynı sene İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Komisyonu Başkanlığı yapmıştır. Olgun Atila evli ve 2 çocuk babasıdır. 

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.