Çağlar Söyüncü resmen Fenerbahçe'de

Çağlar Söyüncü resmen Fenerbahçe'de

Gelişmeler heyecanla beklenirken, milli yıldız Çağlar Söyüncü sonunda İstanbul'a döndü ve Fenerbahçe formasını giymeye hazırlanıyor. Atletico Madrid'den kiralanan Çağlar Söyüncü transferi resmiyet kazandı; Fenerbahçe, başarılı savunmacıyı sezon sonuna kadar kadrosuna kattığını açıkladı. Sarı-lacivertli taraftarlar, Çağlar'ın dönüşüyle gelecek maçlara daha umutlu gözlerle bakıyor.

Çağlar Söyüncü'nün Fenerbahçe Macerası Başlıyor: Milli Yıldız İmzasını Attı!

Fenerbahçe, savunmanın önemli isimlerinden biri olan milli yıldız Çağlar Söyüncü'nün transferini resmen açıkladı. Atletico Madrid forması giyen Söyüncü, sezon sonuna kadar sarı-lacivertli formayı terletecek.

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi açıklamasında, transferin tamamlandığı belirtilirken, "Kulübümüz, defansın güçlü ismi Çağlar Söyüncü ile kiralık transfer için Atletico Madrid ve oyuncu ile anlaşmaya vardı. Milli oyuncu, 2023-24 sezonu sonuna kadar Fenerbahçe'nin formasını giyecek. Çağlar Söyüncü'ye 'Ailemize hoş geldin' diyor, Fenerbahçe camiasına başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.şkml

İmza töreni Ülker Stadı'nda gerçekleşen Çağlar Söyüncü, transferle ilgili duygularını şu şekilde paylaştı: "Burada olmaktan dolayı mutluluk ve heyecan duyuyorum. Bir an önce takıma katılmak istiyorum ve elimden geleni yapıp, takıma ve camiama yardım etmek istiyorum. Kulübümüzün de benim de hedeflerim şampiyonluk ve kupalar kazanmak. Zaten buraya beni bağlayan da bu oldu. Güzel bir takımımız var. Sabırsızlıkla aralarına katılmayı bekliyorum. Süper Lig'de de ilk deneyimim olacak. Bunun için de ayrıca heyecanlıyım." Çağlar Söyüncü, Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de mücadele ederken, sarı-lacivertli taraftarların beklentilerini karşılamak için sahada olacak.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.