Böyle anne olmaz olsun: Bebeğini doğurup apartman boşluğuna fırlattı!

Böyle anne olmaz olsun: Bebeğini doğurup apartman boşluğuna fırlattı!

Şişli'de yaşanan kan donduran olay! Duyanlara bu nasıl anne dedirtti! Detaylar haberimizde.

İstanbul ilinin Şişli ilçesinde meydana gelen olay şoke etti. 22 yaşında olan Kader K. çocuğunu evinin banyosunda doğurdu. Kader K. cansız doğduğunu öne sürerek bebeği apartmandaki bir boşluğa attı. Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BEBEĞİNİ APARTMAN BOŞLUĞUNA ATTI

22 yaşında olan Kader K., İstanbul Şişli'deki evinin banyosunda doğum yaptı. Kadın cansız doğduğunu öne sürdüğü bebeği banyo penceresinden apartmandaki  bir boşluğa attı. Bebeğin cesedi yirmi gün sonra apartmanda oturanlar tarafından koku nedeniyle fark edildi. Gözaltına alınan kadın çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olay, geçen Pazartesi günü saat akşama doğru dört sıralarında Yayla'da oldu. 22 yaşında olan Kader K. isimli kadının, erkek arkadaşından hamile kaldığı ileri sürüldü.

Bebeğini Apartman Boşluğuna Attı

Hamileliğinin yedinci ayında evinin banyosunda tek başına doğuran Kader K., bebeğini evinin üçüncü katındaki banyo penceresinden dışarı, apartmandaki bir boşluğa bıraktı. Yirmi gün sonra tuhaf bir koku duyup apartmana giren bir apartman sakini, bebeğin cesedini görüp polise haber verdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Yapılan incelemenin ardından bebeğin cesedi otopsi yapılmak üzere adli tıp laboratuvarına götürüldü. Kader K., ekipler tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Kader K., tutuklandı.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.