Beşiktaş'ta iki yıldız ismin fişi çekildi

Beşiktaş'ta iki yıldız ismin fişi çekildi

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, takımdan ayrılacak oyuncuları belirlemeye devam ediyor. Yeni teknik direktör Fernando Santos'un, performanslarından memnun olmadığı için o iki oyuncuyu gözden çıkardığı iddia ediliyor. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta teknik direktör değişim sonrası sular durulmuyor. Karagümrük maçı sonrası teknik direktörün aldığı ani bir kararla o iki ismin ayrılacağı konuşuluyor. Detaylar haberimizde...

su

FERNANDO SANTOS GELİR GELMEZ İKİ İSMİ GÖZDEN ÇIKARDI. BEŞİKTAŞ KARİYERLERİ RESMEN SONA ERDİ

Beşiktaş, Fernando Santos'la yeni bir sayfa açtıktan sonra geçici transfer için çalışmalarını sürdürürken, Portekizli çalıştırıcının verdiği bilgiye göre, takımdan ayrılacak oyuncunun ismi yavaş yavaş açıklanıyor.

Fernando Santos, Fatih Karagümrük karşısında forma giyen Onur Bulut ve Tayfur Bingöl'ün performanslarını yeterli bulmadı ve devre arasında çağırdığı iki oyuncuyu kadroya almak istemediğini yönetime açıkça ifade etti.

Başakşehir, Kayserispor'dan büyük beklentilerle imza atan ve her maçta taraftarlardan büyük tepki alan Onur Bulut'un yerini alırken, Tayfur Bingöl'ün de Konyaspor'un ilgisini çektiği ortaya çıktı. Fernando Santos, bu iki ismin yanı sıra, Fenerbahçe derbisi sonrası kadro dışı bırakılan Valentin Rozier için de kulüpten gelecek bir teklifin değerlendirilmesini istedi.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.