Beşiktaş'ta beklenmeyen veda: Marsilya'ya gidiyor

Beşiktaş'ta beklenmeyen veda: Marsilya'ya gidiyor

Jean Onana, Beşiktaş'ın transfer ettiği genç yetenek. 2000 yılında doğan Onana, Fransa Ligue 1 takımı Lens'ten transfer edildi. İşte detaylar...

 

Beşiktaş'ta beklenmedik bir ayrılık yaşandı, zira Jean Onana sezon başında transfer edildiği takımdan kiralık olarak ayrıldı ve yeni durağı Fransız devi Marsilya oldu. Beşiktaş, Kamerun asıllı futbolcu Jean Onana'nın sezon sonuna kadar Marsilya'ya kiralık olarak gönderilmesi konusunda anlaşmaya vardığını duyurdu. İşte detaylar...

beşiktaş takımı

BEŞİKTAŞ TAKIMINDA BEKLENMEDİK AYRILIK 

Bu kiralama anlaşması aynı zamanda bir satın alma opsiyonunu da içeriyor. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcularımızdan Jean Onana'nın 2023-24 sezonu sonuna kadar satın alma opsiyonuyla geçici transferi hususunda Marsilya kulübüyle anlaşmaya varılmıştır. Jean Onana'ya yeni kulübünde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadelerine yer verildi.

beşitkaş takımı

24 yaşındaki orta saha oyuncusu Jean Onana, bu sezon Beşiktaş formasını 10 maçta giydi ve toplamda 188 dakika süre aldı. Beşiktaş yönetimi, Onana'nın Marsilya'ya kiralık olarak gitmesiyle ilgili detayları paylaşarak taraftarları bilgilendirdi.

Jean Emile Junior Onana, 8 Ocak 2000 tarihinde doğan, Kamerunlu millî futbolcu olup orta saha mevkiinde oynamaktadır. Geçtiğimiz yaz döneminde Beşiktaş'a katılan Onana, kısa süre içinde takımına uyum sağlamış ve performansıyla dikkat çekmişti. Beşiktaş'ın bu oyuncusunun Marsilya'da neler başaracağı merakla beklenirken, transferin ayrıntıları kulüp tarafından paylaşılarak futbolseverlerin bilgisine sunuldu.

Jean Onana, Beşiktaş'ın transfer ettiği genç yetenek. 2000 yılında doğan Onana, Fransa Ligue 1 takımı Lens'ten transfer edildi.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.