Beşiktaş'ın kamp kadrosu belli oldu: Sürpriz isim de dahil edildi

Beşiktaş'ın kamp kadrosu belli oldu: Sürpriz isim de dahil edildi

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında yarın Kasımpaşa'yı konuk edecek Beşiktaş'ın kamp kadrosu belli oldu. Kadro dışı bırakılan isimlerden biri olan Rachid Ghezzal ise kamp kadrosuna alındı.

Beşiktaş Futbol Kulübü'nde son dönemde kadro dışı bırakılan isimlerden biri olan Rachid Ghezzal, yeniden formaya kavuşuyor. Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında yarın Kasımpaşa ile karşılaşacak ve takımın kamp kadrosu belirlendi. Bu kadroda, sakatlıkları nedeniyle Alex-Oxlade Chamberlain, Umut Meraş, Afrika Uluslar Kupası'nda bulunan Arthur Masuaku, Omar Colley ve Daniel Amartey gibi önemli isimler yer almadı.

Buna ek olarak, Vincent Aboubakar, Valentin Rosier ve Jean Onana da kadro dışı bırakılmıştı. Ancak, Beşiktaş'ın resmi açıklamasına göre, Rachid Ghezzal Kasımpaşa maçının kamp kadrosuna dahil edildi.

Bjk kamp kadrosu

Kulüp tarafından yapılan açıklamaya göre, Kasımpaşa müsabakası için belirlenen kamp kadrosunda şu oyuncular yer alacak: Bakhtiyor Zaynutdinov, Milot Rashica, Cenk Tosun, Mustafa Erhan Hekimoğlu, Ersin Destanoğlu, Demir Ege Tıknaz, Utku Yuvakuran, Ante Rebic, Amir Hadziahmetovic, Tayfur Bingöl, Aytuğ Batur Kömeç, Salih Uçan, Rachid Ghezzal, Serkan Emrecan Terzi, Necip Uysal, Jackson Muleka, Tayyip Talha Sanuç, Emirhan Delibaş, Yakup Arda Kılıç, Onur Bulut, Gedson Fernandes ve Semih Kılıçsoy. Beşiktaş taraftarları, bu müsabakada takımlarına destek olacak oyuncularıyla umut dolu bir maça hazırlanıyor.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.