Bayern Münih'in kalecisinden şaşırtan Icardi itirafı!

Bayern Münih'in kalecisinden şaşırtan Icardi itirafı!

Bayern Münih'in kalecisi Manuel Neuer, Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi'nin korkusuz ve çok cesur bir oyuncu olduğunu söyledi.

Bayern Münih'in kalesinde başarılı bir performans sergileyen Manuel Neuer, yaklaşan UEFA Şampiyonlar Ligi maçı öncesi Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi hakkında övgü dolu sözler sarf etti. Neuer, düzenlenen basın toplantısında Icardi'nin kalitesine dikkat çekerek, "Icardi, hepimizin takdir ettiği bir futbolcu. Hızıyla tanınan bir oyuncu ve aynı zamanda duygusal bir karaktere sahip. Özellikle penaltılardaki cesareti herkesin gözünden kaçmıyor." şeklinde konuştu. 

Neuer, bu açıklamalarıyla Icardi'nin yeteneklerini ve karakterini vurgularken, Galatasaray ile yapılacak olan mücadelenin ne kadar kritik bir karşılaşma olacağını da belirtti. Bayern Münih'in başarılı kalecisi, kendisinin ve takımının Icardi ve Galatasaray karşısında hazır olduğunu ifade ederek maç öncesindeki heyecanı artırdı.

neuer

Bayern Münih'in deneyimli kalecisi Manuel Neuer, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a karşı oynayacakları maç öncesi Mauro Icardi'ye övgüler yağdırdı. Neuer, Icardi'nin güçlü forvet yeteneklerini vurgulayarak, savunmanın onu durdurmak için yoğun çaba sarf edeceğini ifade etti. Kendisinin geri döndüğü sahalara duyduğu mutluluğu dile getiren Neuer, özellikle dolu bir stadyumda Galatasaray gibi güçlü bir rakip karşısında oynamaktan heyecan duyduğunu belirtti.

icardi

Ayrıca, Galatasaray'ın Bayern Münih ve A. Hatayspor maçları için açıkladığı kadroda Fernando Muslera'nın sürpriz bir şekilde yer aldığına dikkat çekildi. Bu gelişmeyle birlikte heyecan dorukta, UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesi merakla bekleniyor.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.