Bayern Münih Noussair Mazroui için kararını verdi

Bayern Münih Noussair Mazroui için kararını verdi

Yaptığı paylaşım sebebiyle sınır dışı edilmesi istenmişti. Bayern Münih bu konu hakkında bir paylaşım yaptı. Detaylar haberimizde.

Fas asıllı futbolcu Noussair Mazroui'nin, sosyal medya hesaplarında İsrail'e tepkisi ve Filistin'e verdiği destek nedeniyle FC Bayern Münih tarafından takımdan uzaklaştırıldığı bildirildi. FC Bayern Münih, konuyla ilgili resmî bir duyuru yaparak durumu netleştirdi.

BAYERN MÜNİH FUTBOLCU MAZROUI İÇİN AÇIKLAMA YAPTI

Bayern Münih, Filistin'e desteğini ifade eden Fas asıllı sağ bek Noussair Mazroui adına bir açıklama yayınladı. Kulüp, teröre ve savaşa şiddetle karşı çıkan yirmi beş yaşındaki genç yıldız futbolcunun, Fas milli takımıyla oynanan milli takım maçında sakatlanmasından dolayı şu anda kadroda olmadığını duyurdu. Bayren Münih açıklamasında: "Noussair Mazraoui, savaşa karşı bir kişi olarak terörizmi ve savaşı kesin bir şekilde reddettiğini açıkladı. Terörün her türlüsünü ve terör örgütlerini lanetlediğini söyledi. 

Bayern Münih Futbolcu Mazraoui İçin Açıklama Yaptı

Özellikle en zor zamanlarda futbolun farklı kültürler arasında denge sağlama gücüne inanıyoruz. Nousser Mazraoui, takıma katılacak. Şu anda takımda değil çünkü Fas milli takımıyla oynanan uluslararası bir maçta sakatlandı." ifadelerini kullandı. Filistin ile İsrail arasında yaşanan olaylardan dolayı genç futbolcu: "Zalimlerin ne yaptığını Allah'ın bilmediğini sanmayın" şeklindeki paylaşımı, CDU Milletvekili Johannes Steiger'in futbolcunun cezalandırılması çağrısında bulunmasına neden oldu.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.