Asansörde ölü bulunan anne kız cinayete kurban gitmiş! Tüyler ürperten gerçek ortaya çıktı

Asansörde ölü bulunan anne kız cinayete kurban gitmiş! Tüyler ürperten gerçek ortaya çıktı

Manisa'da cansız bedenleri bulunan anne ile kızın vefatına ilişkin detaylar belli oldu. Meğer boğularak katledilmişler. Tüyler ürpertici olayın detayları haberimizde...

Manisa'nın Salihli ilçesinde, Kocaçeşme Mahallesi'nde yaşanan dehşet verici olayda, oturdukları apartmanın asansöründe hareketsiz bir şekilde bulunan anne ve kızın ölümüyle ilgili detaylar korkunç bir gerçeği ortaya koydu. Yapılan ön incelemede, 48 yaşındaki Devrim Güler ve 18 yaşındaki kızı Doğa Etyemez'in vücutlarında ateşli silah ve kesici alet izi bulunmadığı tespit edildi. İnceleme sonucunda, anne ve kızın boğularak öldürüldükleri belirlendi.

Olay, 20 Kasım 2023 sabahı saat 08.00 civarında, zemin kata inmek için asansörü çağıran bir apartman sakini tarafından keşfedildi. Asansör kabininde hareketsiz yatan anne ve kızının cansız bedenleri, olayın hemen ardından polis ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle tespit edildi. Sağlık ekipleri, maalesef Güler ve Etyemez'in hayatını kaybettiğini belirledi.

asansörde katledilen anne kızın akıbeti

Olay yerinde gerçekleştirilen polis incelemesinin ardından cenazeler, otopsi için Salihli Devlet Hastanesi'ne gönderildi ve daha sonra İzmir Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. İlk incelemede, kadın ve kızın boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Soruşturma kapsamında, alt kattaki komşuları olan 57 yaşındaki A.Y.'nin şüpheli olarak belirlendiği ve Ankara'ya gitmiş olduğu bilgisine ulaşıldı. Zanlı, Ankara'da polis ekiplerince gözaltına alındıktan sonra Salihli'ye getirilecek.

Anne Devrim Güler'in fabrikada işçi olarak çalıştığı, kızı Doğa Etyemez'in ise 18 yaşına yeni girdiği ve avukat olma hayaliyle büyüdüğü öğrenildi. Cenazelerin yarın Salihli'de toprağa verileceği belirtildi.

Olay, mahalle sakinleri arasında büyük üzüntü ve endişeye neden olurken, soruşturmanın detayları merakla bekleniyor.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.