Ankaragücü taraftarı Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı alkışlarla karşıladı!

Ankaragücü taraftarı Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı alkışlarla karşıladı!

MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından saha ortasında hakem Halil Umut Meller'e saldıran MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırılarak taburcu edilirken Koca, bir grup taraftarın tezahüratları ile birlikte hastaneden çıkış yaptı.

Süper Lig'in 15. hafta maçlarında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan karşılaşmanın ardından MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meller'e yumrukla saldırdı. Olayın ardından hakem Meller, darp raporu almak için ambulansa alınarak özel bir hastaneye götürüldü. MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın da aralarında bulunduğu şiddet olaylarında 3 kişi gözaltına alındı.

Ankaragücü taraftarı Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı alkışlarla karşıladı

Maçın ardından MKE Ankara Gücü Başkanı Koca, sağlık sorunları nedeniyle Ankara'da özel bir hastaneye kaldırıldı. Başkan Koca'nın, hayranlarının tezahüratları arasında hastaneden ayrılma anı ise ortalığı karıştırdı.

Ankaragücü taraftarı Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı alkışlarla karşıladı

Alınan bilgiye göre Faruk Koca, polis nezaretinde hastaneye geri gönderilecek ve hastanede yapılan işlemlerin ardından ifadesi alınacak. 

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.