Ali Koç yeni transfer bombasını patlattı

Ali Koç yeni transfer bombasını patlattı

Yeni transfer dönemine hazırlıklarına sıkı şekilde yapan Fenerbahçe bu kez yaptığı transfer ile gündeme bomba gibi düşeceğe benziyor. İşte detaylar….

Her transferi olay olan Fenerbahçe’nin bu kez yine yıldız bir isim ile anlaşmaya varması bekleniyor. Yapılması beklenen bu transfer hem taraftarı hem de takımı heyecanlandırdı. Detaylar haberimizde...

su

ALİ KOÇ'UN TRANSFERDE DURMAYA NİYETİ YOK. TÜRKİYE'YE YILLAR SONRA FENERBAHÇE FORMASIYLA GERİ DÖNÜYOR

Leonardo Bonucci ve Rade Krunic'in transferleriyle ivme kazanan Fenerbahce Başkanı Ali Koç, Atletico Madrid'de forma giyen Çağlar Söyüncü'nün transferiyle de mutlu sona ulaştı. Ali Koç'un uzun süredir hayalindeki oyuncu Çağlar Söyüncü, Fenerbahçe ile Atletico Madrid arasındaki son görüşmelerin ardından sarı-lacivertli takıma imza atacak.

Şampiyonluk yolunda Galatasaray karşısında güçlü bir performans sergileyen ve ara transfer döneminde Leonardo Bonucci ve Rade Krunic gibi önemli oyuncuları kadrosuna katan Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü'yü yıllar sonra ilk kez Türkiye'ye getirme kararı aldı.

Rodrigo Becao'nun uzun süreli sakatlığı, Alexander Djiku'nun Afrika Uluslar Kupası'nda yer almaması ve Serdar Aziz'in yetersiz performansı nedeniyle stoper bölgesine ilk etapta Bonucci'yi kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe Çağlar Söyüncü ile anlaştı.

Leicester City'de görev yaptığı dönemde Premier Lig istatistiklerinde zirvede yer alan Çağlar Söyüncü, kariyerinin ikinci yarısında düşüşe geçti ve yapmak istediğini bulamayınca, Fenerbahce'ye 'evet' dedi.

Çağlar Söyüncü'yü 6 aylığına kiralık olarak imzalayan Başkan Ali Koç, Atletico Madrid'den gelen haberin ardından milli yıldız imza atacak. Altunordu formasıyla ilk maçına çıkan Çağlar Söyüncü, daha sonra Freiburg, Leicester City ve Atletico Madrid'de forma giydi.Fenerbahçe'de geçirdiği sekiz yılın ardından Çağlar Söyüncü, Türkiye'ye dönmek için gün sayıyor.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.