AK Parti Atatürk Havalimanı'nda Filistin mitingi düzenleyecek

AK Parti Atatürk Havalimanı'nda Filistin mitingi düzenleyecek

AK Parti Büyük Filistin Mitingi yapacak! Tüm Cumhur İttifakı liderleri katılacak. İşte detaylar...

Türkiye'de siyasi liderler, medya, spor, sanat ve iş dünyasından önemli isimler, 28 Ekim Cumartesi günü İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşecek olan "Büyük Filistin Mitingi"ne katılmak üzere bir araya gelecekler. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bu etkinlik, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına destek amacı taşıyor.

Mitingin en öne çıkan konukları arasında Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli bulunuyor. Cumhur İttifakı'nın bileşenlerinden gelen liderlerin de etkinlikte yer alması bekleniyor.

filistin mitingi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yanı sıra Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Hür Dava Partisi (Hüda-Par) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal'ın da mitinge katılması planlanıyor.

Mitinge, medya, spor, sanat ve iş dünyasından birçok tanınmış ismin de katılması bekleniyor, bu da etkinliğin büyük ilgi görmesine neden olacak gibi görünüyor.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın düzenlediği "Büyük Filistin Mitingi," Filistin'e yönelik dayanışma ve destek mesajlarının Türkiye'den gönderildiği önemli bir platform olacak. İstanbul Atatürk Havalimanı, bu anlamlı etkinliğe ev sahipliği yaparak Filistin'e verilen desteğin güçlü bir sembolü olacak.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.