988 TL'lik hesaba 308 bin TL bahşiş bıraktı: Gerçek kısa sürede açığa çıktı

988 TL'lik hesaba 308 bin TL bahşiş bıraktı: Gerçek kısa sürede açığa çıktı

32 dolarlık yemek yedi, 10 bin dolarlık bahşiş bıraktı! Görenler şokta! Detaylar haberimizde...

Michigan eyaletindeki bir restoranda yaşanan olağanüstü bir olay, müşterilerin memnuniyetini ölçmede sıradanlığın çok ötesine geçti. 32 dolarlık (yaklaşık 988 lira) bir hesap ödeyen müşteri, garsonlara herkesi şaşırtan muazzam bir bahşiş bıraktı: tam 10 bin dolar yani 308 bin lira!

Restoranın genellikle yüzde 15-25 civarında bahşiş aldığı bir ortamda, bu olay tüm bekleyişleri aştı. Garsonlar, aldıkları bahşişle gözyaşlarına boğuldu. Restoranın yöneticisi Tim Sweeney, "Genellikle arada sırada 100 dolar görürüz. Ancak bu minnettarlık veya büyüklükte hiçbir şey görmedik." şeklinde şaşkınlığını dile getirdi.

10 bin dolarlık bahşiş

Müşterinin adı Mark olarak belirtiliyor ve ödediği 988 lira tutarındaki hesap sonrasında 308 bin lira bahşiş verdi. Yönetici, müşteriyle görüştüğünde Mark'ın hatası olup olmadığını kontrol etmek istedi. Ancak Mark, bu cömert jestin ardında duygusal bir neden olduğunu açıkladı. Mark, bahşişi yakın zamanda kaybettiği bir arkadaşının anısına yaptığını ifade etti.

10 bin dolarlık bahşiş

Mark'ın, "Cenaze için şehirdeydi. Bu, pek çok insanı etkileyen gerçekten bir nezaket eylemiydi." sözleri, olayın sadece bir bahşiş olmanın ötesinde derin bir anlam taşıdığını gösteriyor. Müşterinin duygusal bağlamda bu olağanüstü jesti, restorandaki çalışanları derinden etkileyerek onları gözyaşlarına boğdu.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.