3 futbolcu Antalyaspor'dan ayrıldı

3 futbolcu Antalyaspor'dan ayrıldı

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'dan flaş ayrılık. Filipinler'in sol kanat Gerrit Holtmann, karşılıklı anlaşmayla yollarını ayırırken, altyapıdan yetişen Ege Bilsel ile Mustafa Erdilman transfer ücretlerinin yarısını Bodrum FK'ya ödeyerek takımdan ayrıldı.

Süper Lig ile Ziraat Türkiye Kupası maçlarında iyi bir performans sergileyen Antalyaspor, takımdaki gereksiz oyuncularla yollarını ayırmaya çalışıyor. Kırmızı beyazlılar, sezon başında kadroya dahil edilen ancak istenilen performansı gösteremeyen 28 yaşındaki Filipin uyruklu olan sol kanat oyuncularından Gerrit Holtmann ile karşılıklı anlaşmayla yollarını ayırdı. Akdeniz ekibi Antalyaspor'da antrenman yapan 20 yaşında olan orta saha oyuncularından Mustafa Erdilman ile yine 20 yaşındaki forvet oyuncusu Ege Birsel, bonservis bedelinin yüzde 50'si karşılığında 1. Lig ekiplerinden Bodrumspor'a transfer olduğunu bildirdi.

3 futbolcu Antalyaspor'dan ayrıldı

Antalyaspor'un Başkanı Sinan Boztepe konuyla ilgili şöyle konuştu:

Sezon başında takımımıza kattığımız Holtmann ile anlaşmaya vardık ve yollarımızı ayırdık. Kulüpte oturup para ödemek yerine kâr elde ettik. Bu oyuncuyu göndererek de kâr etmiş oluyoruz. Genç oyuncularımız yedek kulübesindeyken fırsat bulamadıkları için Bodrum FK'da oynamaya karar verdik. Oyuncularımız orada oynayacaklar ve her zaman öncelikli satın alımlarımız olacak. İstediğimiz zaman oyuncularımızı takıma yeniden kazandırabiliriz. Takımın iyiliği için çalışmaya devam ediyoruz. Bugün Konyaspor ile önemli bir maç oynayacağız. Kazanacağımıza inanıyorum."

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.