Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hepatit A aşısı müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hepatit A aşısı müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan aşı üzerine uyarılar gelirken hepatit A aşısı artık ülkemizde de üretileceğinin bilgisini verdi.

Ülkemizin kalkınması için yeni çalışmalar yapılırken Cumhurbaşkanı Erdoğan, hepatit A aşısı üretim tesisinin kurulacağını ve bu durumun kendimiz açısından büyük önem kazandığını belirtti. Ülkemizde bu süreç sonrasında yeni başarılara imza atarken vatandaşların çaresiz ve kimsesiz kalmayacağı bilgisi verildi.

Hepatit A

Sağlık çalışanları başta olmak üzere tüm görevlilere, kurumlara ve şirketlere teşekkürlerini sunan Erdoğan, açılışın yapılacağı özel tesis sayesinde yurt dışına bağlılığın azaltılacağını belirtti. Hizmete çıkan fabrikalar için hayırlı olsun dilekleri sunuldu. Merkezin açılışıyla beraber Erdoğan’ın yanında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, AK Parti milletvekilleri Mustafa Varank, Fuat Oktay, Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Zehranur Aydemir, Asuman Erdoğan, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, AK Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan ve çok sayıda kişi yer aldı. 

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.