Migros'ta kırtasiye ürünleri indirimi başladı! En kaliteli ürünler ucuz fiyata raflarda

Migros'ta kırtasiye ürünleri indirimi başladı! En kaliteli ürünler ucuz fiyata raflarda

Okullar başlamak üzere! Migros okullara özel bu hafta kırtasiye ürünlerini muhteşem indirimlerle öğrencilere sunuyor! İşte detaylar...

Migros, 22-30 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak olan yeni kataloğunu müşterilerine sundu. Bu özel katalogda birbirinden cazip indirimler ve fırsatlar yer alıyor. Özellikle okul alışverişine yönelik ürünler dikkat çekiyor.

migros kırtasiye

Kataloğun en dikkat çeken bölümlerinden biri okul ve kırtasiye ürünleri. Katalogda yer alan bilgilere göre, okul başlangıcına özel olarak kalem, defter gibi temel ihtiyaçların yanı sıra sırt çantası, matara ve kırtasiye seti gibi ürünler raflardaki yerini aldı. Mega Kırtasiye Seti 149,90 TL, 6’lı Kurşun Kalem 12,90 TL, Tükenmez Kalem 5’li 22,90 TL gibi ürünlerde cazip indirimler bulunuyor.

migros kırtasiye

Elektronik mutfak ürünleri de bu katalogda yer alıyor. El Blenderi 399,90 TL, 4.2 Litre Airfryer 1,990 TL gibi ürünlerle mutfağınıza yeni ve işlevsel ekipmanlar ekleyebilirsiniz.

Katalogda yer alan ürünler arasında saç kurutma makinesi, mixer, çelik su ısıtıcı gibi ev eşyaları da bulunuyor. Bu ürünlerin yanı sıra televizyon, seyahat ütüsü, elektrikli çelik cezve gibi ürünler de katalogda özel fiyatlarla sunuluyor.

migros kırtasiye

Migros'un bu özel kataloğuyla müşterilere çeşitli indirimli ürünler sunulurken, okul alışverişi ve ev ihtiyaçları için de geniş bir ürün yelpazesi sunuluyor.

Katalogdaki tüm indirimleri ve ürünleri görmek isteyenler, en yakın Migros mağazasına uğrayabilir ya da online alışveriş seçeneğini değerlendirebilirler.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.