Ağustos indirimleri resmen başlıyor! BİM'e giden O ürünü 150 TL yerine 89 TL'ye alacak

Ağustos indirimleri resmen başlıyor! BİM'e giden O ürünü 150 TL yerine 89 TL'ye alacak

BİM'in yeni haftanın aktüel ürünler kataloglarıyla müşterilerine sunduğu indirimli ürünler dikkat çekiyor. Salı günü süt ve süt ürünleri ile donuk ürünler mağazalarda yerini alıyor. Cuma günü ise katlanabilir elektrikli bisiklet, akıllı bileklik, Bluetooth hoparlör, kulaklık ve hırdavat ürünleri tüketicilerle buluşacak. İşte detaylı BİM Aktüel kataloğu...

BİM, yeni haftanın aktüel ürünler kataloglarıyla müşterilerine çeşitli indirimli ürünler sunuyor. Bu Salı itibarıyla mağazalarda satışa çıkan ürünler arasında süt ve süt ürünleri ile donuk ürünler öne çıkıyor. Özellikle günlük ihtiyaçları karşılayan süt ürünleri ve pratik donuk ürünler, tüketicilerin dikkatini çekiyor.

Cuma günü ise mağazalarda satışa sunulacak ürünler arasında çeşitli ilgi çekici ürünler yer alıyor. Katlanabilir elektrikli bisiklet, akıllı bileklik, Bluetooth hoparlör, kulaklık ve hırdavat ürünleri, müşterilere geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Bu ürünler, farklı ihtiyaçlara yönelik çeşitlilik sunarak BİM mağazalarında beklentilere cevap veriyor.

18 AĞUSTOS BİM AKTÜEL KATALOĞU

1

2

3

4

5

6

BİM, indirimli ürünler kataloğuyla müşterilerine kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmayı hedefliyor. Hem günlük hayatta kullanılan temel ürünlerin hem de teknolojik ürünlerin yer aldığı bu kataloglar, tüketicilere geniş bir alışveriş seçeneği sunuyor.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.