Ziraat Bankası 1000 TL hediye ediyor! Bunu yapanların hesabı şenlenecek

Ziraat Bankası 1000 TL hediye ediyor! Bunu yapanların hesabı şenlenecek

Ziraat Bankası'nın düzenlediği kampanyanın detayları birçok soruyu gündeme getirdi.

Ziraat Bankası'ndan son dakika açıklamasının içeriğinde 1000 TL'lik iadenin yapılacağı duyuruldu. Ziraat Bankası nakit iadesinin detayları çok sayıda kişi tarafından merak edilirken bankanın nakit iadesi kampanyasının detayları da arama motorlarında aranmaya başlandı.

Ziraat Bankası'nın düzenlediği kampanyanın detayları birçok soruyu gündeme getirdi. Bankalar müşteri memnuniyetlerini sağlayabilmek adına art arda kampanyalar düzenlemeye devam ederken Ziraat Bankası kampanya duyurusu yaptı. Ziraat Bankası'nın kampanyası kapsamında halka 1.000 TL para iadesi yapılacağı açıklandı.

ZİRAAT BANKASI 1000 TL VERİYOR!

Ziraat Bankası 1000 TL hediye ediyor

Ziraat Bankası, dikkat çeken kampanyasıyla öne çıkan müşterilerine özel kampanyalar duyurmaya devam ediyor. Ziraat Bankası'nın kampanya detayları dikkat çekerken, kampanya süresince 1.000 TL para iadesinin yapılacağı belirtildi.

eni başlatılan kampanya kapsamında Bankkart kullanıcıları belirli alışverişlerde 1.000 TL bonus kazanabilecek. Bu özel ödül, Bankkart'ı belirli işlemlerde kullanan müşterilere verilecek. Ziraat Bankası kampanyasını şu içerikle duyurdu: “Ziraat Mobil müşterimiz olabilirsiniz, 1.000 TL Bankkart Lirası kazanma fırsatından hemen yararlanabilirsiniz."

KAMPANYAYA KATILIM KOŞULLARI AÇIKLANDI!

Ziraat Bankası'ndan gelen açıklamaya göre, müşterilere özel kampanya düzenlendiği ve kampanyanın detaylarının merak konusu olduğu açıklandı. Ziraat Bankası kampanyasında vatandaşlara 1.000 TL ödeme sağlanacağı belirtiliyor. Ziraat Bankası kampanyasına katılım koşulları şu şekilde:

Bu kampanya Ziraat Mobil Ziraat Süper Şube müşterileri için 1 Nisan 2024 - 31 Mayıs 2024 tarihlerinin arasında geçerlidir. Kampanyaya katılımın Bankkart Mobil üzerinden yapılması gerekmektedir. Kampanyadan yararlanmak için alışverişe başlamadan önce kampanyaya katılmanız gerekmekiyor.

Kampanyaya katılanlar, Bankkart'ın kredi kartı özelliğiyle birlikte tek seferde yapılacak olan her 1.000 TL ve üzerindeki alışverişte 250 TL, kampanya boyunca toplam 1.000 TL Bankkart Lirası kazanabilecekler.

Kampanyadan yararlanmak için Ziraat Mobil'den müşteri kayıt işleminin tamamlanması gerekmektedir.

Kampanya çerçevesinde müşteriler, 31.05.2024 tarihinden önce teslim ve aktive edilen kredi kartlarıyla 31.05.2024'e kadar Bankkart Lira Hediye fırsatından yararlanabileceklerdir.

İşlemlerin Bankkart ve Bankkart mağazalarıyla anlaşması olan üye işyerlerinde yapılması gerekiyor.

Kampanyaya yalnızca aynı iş yerinden aynı gün içinde yapılan ilk işlem dahil olacaktır.

Bu kampanya müşteri bazlı olup, bir müşteri maksimum 1.000 TL Bankkart Lirası kazanabilir.

Programa birincil kart sahibi müşterilerimiz katılabilir. Programa katılan ana karta bağlı ek kartlar veya sanal kartlarla yapılan işlemler de ana kartın kampanya bedeline dahil edilecektir. Kampanyada iptal, iade, Bankkart Liranın kullanımı, nakit çekme, fatura ödeme, işyeri çekme, kart yükleme ve para transferi işlemleri dikkate alınmayacaktır.

Kampanyadaki işlemlerin iade olması durumunda yatırılan Bankkart liraları geri alınacak.

Bankkart Kumbara'da yeterli olarak Bankkart Lirası olmaması durumunda kalan tutar kredi kartındaki hesaba borç olarak yansıtılacaktır.

Kampanyaya katılım yalnızca bir kez yapılabilir. Ziraat Bankası A.Ş. ise, kampanya şartlarını değiştirme ve kampanyayı da durdurma hakkını saklı tutar.

Kampanya şartlarını karşılayan müşterilerin kartlarına Bankkart Lirası anında yüklenecek.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.